Κρήτη:Αντιδράσεις και καταλήψεις για τους δασικούς χάρτες

Ημερομηνία:

Σε κατάληψη βρίσκεται για δεύτερη ημέρα η Διεύθυνση Δασών Ρεθύμνου από αγρότες και κτηνοτρόφους που ζητούν την απόσυρση των δασικών χαρτών.

Οι καταληψίες απαιτούν από όλους τους θεσμικούς φορείς όπως η Περιφέρεια Κρήτης και οι δήμοι Αγίου Βασιλείου, Αμαρίου, Μυλοποτάμου να πάρουν θέση σχετικά με το ακανθώδες αυτό πρόβλημα που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Στη συνεδρίαση της Παρασκευής στο δήμο Ρεθύμνης αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις ως προς τον τρόπο αντίδρασης. Αγρότες και κτηνοτρόφοι καλούν όλη την Κρήτη από άκρη σε άκρη να στηρίξουν τον «αγώνα» τους.

Η κατάσταση είναι τεταμμένη τις τελευταίες ημέρες ενώ το πρωί έκαναν συλλαλητήριο έξω από το Δημαρχείο Ρεθύμνης για να ακούσουν και την θέση του Δημάρχου κυρίου Γιώργου Μαρινάκη. Όπως δήλωσε στο layout.gr και τη Γεωργία Καμαρίτη, ο Γιώργος Στριλιγκάς που βρέθηκε στη κατάληψη της Διεύθυνσης Δασών Ρέθυμνου: «Είμαστε εδώ και δεν διαπραγματευόμαστε το «ΑΙΜΑ» των παππούδων μας »

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Ελαφονήσι και Μπάλος στην κορυφή του...

Να συνοδευτεί η διεθνής αναγνώριση του Ελαφονησίου από μέτρα...

Συναγερμός σε ολόκληρη την Κρήτη: Υψηλός κίνδυνος...

Σε αυξημένη επιφυλακή τίθεται ολόκληρη η Κρήτη την Τετάρτη...

Κρήτη: Ελαφονήσι και Μπάλος στην κορυφή του...

Να συνοδευτεί η διεθνής αναγνώριση του Ελαφονησίου από μέτρα...

Συναγερμός σε ολόκληρη την Κρήτη: Υψηλός κίνδυνος...

Σε αυξημένη επιφυλακή τίθεται ολόκληρη η Κρήτη την Τετάρτη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Όλο και περισσότερα ξενοδοχεία στην πλατφόρμα της Airbnb

Μια σημαντική αλλαγή συντελείται στην παγκόσμια αγορά των online...

Τα Κύπελλα του Ολυμπιακού στο Crete International Basketball Tournament 2026

Το τρόπαιο της Euroleague, του ελληνικού πρωταθλήματος και του...

Oδηγός ταξί πήρε 600 ευρώ από τουρίστες με την απειλή βίας

Ο 38χρονος οδηγός ταξί συνελήφθη κατόπιν εντάλματος και διερευνάται...