Κρήτη:Δέσποινα Βανδή και Αντώνης Ρέμος αγκαλιάζουν το έργο του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου»

Ημερομηνία:

«Δίπλα σε κάθε γυναίκα που κακοποιείται»
Δέσποινα Βανδή και Αντώνης Ρέμος αγκαλιάζουν το έργο του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου»

«Η έμφυλη βία και κάθε μορφής γυναικεία κακοποίηση είναι δυστυχώς φαινόμενα παγκόσμια, που μας αγγίζουν και στην Κρήτη, όπως και σε όλη την Ελλάδα. Όλοι μαζί μπορούμε να παλέψουμε δυναμικά για την εξάλειψή τους. Γι’ αυτό, οφείλουμε ένα τεράστιο «ευχαριστώ» σε δύο σπουδαίους και ευαισθητοποιημένους καλλιτέχνες, τη Δέσποινα Βανδή και τον Αντώνη Ρέμο, που έγιναν συνοδοιπόροι στον αγώνα και στις δράσεις του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου», ανέφερε η Πρόεδρος του Φορέα Μαίρη Παχιαδάκη, με αφορμή την εξαιρετικά επιτυχημένη συναυλία των δύο ερμηνευτών στο Ηράκλειο.
Ο «Σύνδεσμος» και τα μέλη του ευχαριστούν παράλληλα τις χιλιάδες κόσμου που με τον δικό τους ενθουσιώδη τρόπο στήριξαν το μήνυμά του ότι είμαστε «Δίπλα σε κάθε γυναίκα που κακοποιείται»!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Πλατανιά:Εκδήλωση τιμής και μνήμης στον μνημείο...

Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα...

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση του π. Υπουργού – Βουλευτή...

«Η οικογένεια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ έγινε πιο φτωχή! Ο Γιώργος...

Δήμος Πλατανιά:Εκδήλωση τιμής και μνήμης στον μνημείο...

Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα...

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση του π. Υπουργού – Βουλευτή...

«Η οικογένεια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ έγινε πιο φτωχή! Ο Γιώργος...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΤτΕ: Έκρηξη 11% στα ταξιδιωτικά έσοδα στο 6μήνο

Σύμφωνα με την ΤτΕ το α' εξάμηνο το έλλειμμα...

Δήμος Πλατανιά:Εκδήλωση τιμής και μνήμης στον μνημείο εκτελεσθέντων,στον Κακόπετρο

Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα...

Hράκλειο:Μελέτες, έργα και χρηματοδοτήσεις στο προσκήνιο του Δήμου Χερσονήσου

Σειρά μεγάλων έργων και μελετών, με χρηματοδότηση από τρέχουσες...