Κρήτη:Διαδραστική Διαδικτυακή Ενημέρωση από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛΜΕΠΑ 2023

Ημερομηνία:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Διαδραστική Διαδικτυακή Ενημέρωση από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛΜΕΠΑ, την Τετάρτη 5/4, Πέμπτη 6/4 και Παρασκευή 7/4 σε υποψήφιους φοιτητές, γονείς και καθηγητές. Οι παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν από τον Πρόεδρο του Τμήματος κ. Κωνσταντίνο Παναγιωτάκη και τον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος κ. Γεώργιο Βασιλειάδη.

Παρακάτω υπάρχει το video από την παρουσίαση της Τετάρτης 5/4 https://youtu.be/A9z1sjtIAQ4

Οι συμμετέχοντες ερωτήθηκαν στη φόρμα συμμετοχής σχετικά με τα ισχυρά στοιχεία του Τμήματος.

Τα επαγγελματικά του δικαιώματα και η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του φαίνεται να είναι το ισχυρότερο στοιχείο του Τμήματος.

Η ύπαρξη του Δωρεάν Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση και Ψηφιακό Μετασχηματισμό φάνηκε ιδιαίτερα ελκυστικό στοιχείο για το Τμήμα ΔΕΤ όπως προκύπτει και από το παρακάτω γράφημα των απαντήσεων.

Το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος και οι υποδομές του αποτελούν το τρίτο ισχυρότερο στοιχείο για το Τμήμα ΔΕΤ, ενώ η αριστεία του στην έρευνα ήρθε τέταρτη στις απαντήσεις των συμμετεχόντων.

Πλέον η φόρμα συμμετοχής λειτουργεί με τη μορφή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ώστε όποιος επιθυμεί οποιαδήποτε στιγμή να μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον και για επόμενη ενημέρωση. Οι επόμενες ενημερώσεις θα προγραμματιστούν δυναμικά μέχρι και την περίοδο συμπλήρωσης μηχανογραφικών σύμφωνα με τις αιτήσεις και οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις με email σχετικά με τις επόμενες ενημερώσεις.

Φόρμα συμμετοχής: https://forms.gle/E6a5prinTJJoArJv9

Σχετικές πληροφορίες υπάρχουν στη σελίδα του Τμήματος: https://mst.hmu.gr/enimerosi-ypopsifioys-2023/

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους υποψήφιους και ευχαριστούμε θερμά την Πρυτανεία για την έμπρακτη ενίσχυση του Τμήματος

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εδώ θα στηθεί το αρχηγείο του “κρητικού”...

Σε τελική ευθεία η λειτουργία των γραφείων στο παλιό...

ΕΟΤ: Προβολή της Ανατολικής Κρήτης και της...

Ολλανδέζες bloggers γνώρισαν από κοντά την αυθεντική ελληνική φιλοξενία...

Εδώ θα στηθεί το αρχηγείο του “κρητικού”...

Σε τελική ευθεία η λειτουργία των γραφείων στο παλιό...

ΕΟΤ: Προβολή της Ανατολικής Κρήτης και της...

Ολλανδέζες bloggers γνώρισαν από κοντά την αυθεντική ελληνική φιλοξενία...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι κάτοικοι των νησιών του Ειρηνικού πιθανώς φέρουν το αρχαιότερο ανθρώπινο DNA στη Γη

Πώς επηρεάζει το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Ένα εντυπωσιακό γενετικό εύρημα...

Κιβωτός του Κόσμου: Σε δίκη για οικονομικές ατασθαλίες και ξέπλυμα χρήματος ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβύτερα

Όπως αναφέρεται στο δικαστικό βούλευμα, το ζευγάρι κατασκεύασε σπίτι...