Κρήτη:Διανομή Ειδών Παντοπωλείου και Κρεοπωλείου από την Περιφέρεια Κρήτης

Ημερομηνία:

Η Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει τους πολίτες δικαιούχους του ΤΕΒΑ ότι στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙS 5029840», θα πραγματοποιηθεί κοινή διανομή ειδών παντοπωλείου (ελαιόλαδο, πελτές ντομάτας, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι, φακές, φασόλια) και κρεοπωλείου (αρνί και βόειο κρέας).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

• τη Δευτέρα 18/05/2020 στις Π.Ε. Χανίων και Ρεθύμνης καθώς και στα σημεία διανομής του Δήμου Ηρακλείου.

• την Τρίτη 19/05/2020 στην Π.Ε. Λασιθίου και στους λοιπούς φορείς της Π.Ε. Ηρακλείου (Σύλλογος Τριτέκνων, Σύλλογος ΑμεΑ, Δήμος Μαλεβιζίου) και τμηματικά στα σημεία διανομής του Δήμου Ηρακλείου.

• την Τετάρτη 20/05/2020 θα παραλάβουν οι λοιποί φορείς της Π.Ε Ηρακλείου (Δήμος Γόρτυνας, Δήμος Φαιστού, Δήμος Αρχανών Αστερουσίων) και τμηματικά τα σημεία διανομής του Δήμου Ηρακλείου.

• την Πέμπτη 21/05/2020 τμηματικά τα σημεία διανομής του Δήμου Ηρακλείου.

Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν από τους συμπραττόμενους φορείς της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ μετά την παραλαβή τους από τον Επικεφαλής της Σύμπραξης και οι συμπραττόμενοι φορείς υποχρεούνται να ενημερώσουν με μήνυμα όλους τους δικαιούχους για τη διάθεση των προϊόντων.

Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν σε ποσότητα ανάλογα με τον αριθμό των μελών του κάθε ωφελούμενου νοικοκυριού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σταύρος Αρναουτάκης: «Εμβληματική επένδυση 54 εκατ. ευρώ...

Υπογράφηκαν οι προσκλήσεις για το Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας και...

Κρήτη:Το μεταναστευτικό ζήτημα επί τάπητος στη συνάντηση...

Το κρίσιμο μεταναστευτικό ζήτημα αποτέλεσε το αντικείμενο της σημερινής...

Σταύρος Αρναουτάκης: «Εμβληματική επένδυση 54 εκατ. ευρώ...

Υπογράφηκαν οι προσκλήσεις για το Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας και...

Κρήτη:Το μεταναστευτικό ζήτημα επί τάπητος στη συνάντηση...

Το κρίσιμο μεταναστευτικό ζήτημα αποτέλεσε το αντικείμενο της σημερινής...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σταύρος Αρναουτάκης: «Εμβληματική επένδυση 54 εκατ. ευρώ για την Παιδεία στην Κρήτη»

Υπογράφηκαν οι προσκλήσεις για το Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας και...

«Χριστούγεννα στην πόλη»: Οι εκδηλώσεις για την Τρίτη 30 και την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με παραδοσιακή κρητική καντάδα, τη Φιλαρμονική Ορχήστρα...