Κρήτη: Διανομή τροφίμων στους έχοντες ανάγκη

Ημερομηνία:

Διανομή τροφίμων σε… όσους έχουν ανάγκη πραγματοποιεί η Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης στο πλαίσιο υλοποίηση του επιχειρησιακού προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής.

Η διανομή που θα πραγματοποιηθεί θα διανείμει οπωροκηπευτικά (πατάτες, κρεμμύδια, ντομάτες και αγγούρια).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα διανομής τη Δευτέρα 04/11/2019 θα παραλάβουν οι ΠΕ Χανίων, Ρεθύμνης, Λασιθίου, την Τρίτη 05/11/2019 οι φορείς της ΠΕ Ηρακλείου και παράλληλα από Δευτέρα 04/11/2019 έως Πέμπτη 07/11/2019 θα παραλάβει τμηματικά ο Δήμος Ηρακλείου.

Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν από τους συμπραττόμενους φορείς στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ αμέσως μετά την παραλαβή τους και οι συμπραττόμενοι φορείς υποχρεούνται να ενημερώσουν όλους τους δικαιούχους για την διάθεση των προϊόντων.

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι της Κ.Σ. Περιφέρειας Κρήτης να συμμετάσχουν μαζικά στην διανομή των προϊόντων που πρόκειται να διανεμηθούν από τους Φορείς της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: «Έσπασε» το φράγμα των 5 εκατ....

Σημαντική αύξηση των διεθνών αεροπορικών αφίξεων καταγράφει η Κρήτη...

Κρήτη: Τέλος η αντιπυρική περίοδος, όχι όμως...

Από 1η Νοεμβρίου επιτρέπεται η καύση γεωργικών υπολλειμμάτων υπό...

Κρήτη: «Έσπασε» το φράγμα των 5 εκατ....

Σημαντική αύξηση των διεθνών αεροπορικών αφίξεων καταγράφει η Κρήτη...

Κρήτη: Τέλος η αντιπυρική περίοδος, όχι όμως...

Από 1η Νοεμβρίου επιτρέπεται η καύση γεωργικών υπολλειμμάτων υπό...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 1 Νοεμβρίου: Μεγάλη γιορτή σήμερα- Σε ποιους να πείτε χρόνια πολλά

Οι Άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός κατάγονταν από την Ασία Εορτολόγιο...

Σοκ στη Μάνη: 53χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό του μετά από διαπληκτισμό

Ο δράστης εμφανίστηκε μόνος του στο ΑΤ Αερόπολης και...

Εξοικονομώ 2025: Εξασφαλίστηκαν 425,8 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για την ολοκλήρωση του προγράμματος

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών...