Κρήτη:Δηλώσεις και ευχές για την έναρξη των Πανελλαδικών

Δήλωση Αντιδημάρχου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Στέλας Καλογεράκη – Αρχοντάκη για την έναρξη των Πανελλαδικών

Η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σηματοδοτεί τον τελικό αγώνα των υποψηφίων για να επιτύχουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Οι δύσκολες συνθήκες των τελευταίων χρόνων έκαναν το έργο των καθηγητών, των μαθητών και των γονέων τους, ακόμη πιο απαιτητικό. Όλοι έχουν μοχθήσει περισσότερο για να καρποφορήσει αυτή η προσπάθεια.

Ευχόμαστε το αποτέλεσμα των Εξετάσεων να είναι το καλύτερο και να αποτελέσει απαρχή της πορείας για ακόμα υψηλότερους στόχους στον κόσμο της γνώσης. Και για όσους υποψηφίους δεν επιτευχθεί ο αρχικός τους στόχος, να έχουν στη σκέψη ότι η ζωή θα τους προσφέρει και άλλες πολλές ευκαιρίες.
Καλή επιτυχία σε όλες τις υποψήφιες και σε όλους τους υποψηφίους των Πανελλαδικών.

Ευχές Δημάρχου Γόρτυνας, Λευτέρη Κοκολάκη, στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

«Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, που μετά από μια απαιτητική σχολική χρονιά, φθάνουν στην κορύφωση των προσπαθειών τους. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν για τους μαθητές μια νέα πρόκληση, από τις πολλές που θα παρουσιαστούν στην ζωή τους και μια σημαντική ευκαιρία προκειμένου να ακολουθήσουν τον δρόμο που επιθυμούν και ονειρεύονται. Καλή δύναμη και στους γονείς και εκπαιδευτικούς, που δίνουν τον δικό τους αγώνα, δίπλα στα παιδιά, με πίστη και αφοσίωση».

Ευχές Γεώργίου Λογιάδη στους υποψήφιους των Πανελλαδικών

Καλή επιτυχία και δύναμη στους μαθητές και στις μαθήτριες που ξεκίνησαν σήμερα τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά να δικαιωθούν οι κόποι του και να κάνει πράξη όσα έχει ονειρευτεί σε αυτή τη διαδρομή.
Η ζωή δεν κρίνεται από τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Συγχαρητήρια στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που είναι στο πλευρό σας.

Μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη, και Αντιδημάρχου Παιδείας, Α. Βαρδάκη, προς τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων 2022

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων 2022 στις 02/06/2021, απευθυνόμενος σε όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες, αναφέρει:

«Κάθε χρόνο τέτοια εποχή νιώθω την ανάγκη να πω σε όλους τους μαθητές, που μπαίνουν στη διαδικασία των πανελλήνιων εξετάσεων το εξής: Οι πανελλήνιες είναι μια από τις πρώτες δοκιμασίες, που θα κληθείτε να διαχειριστείτε στην πορεία προς την ενηλικίωση, αλλά και την ωριμότητα. Μια δοκιμασία, που εύχομαι να πετύχετε όλοι. Κάποιοι θα κοπιάσουν και θα πετύχουν. Θα υπάρξουν και κάποιοι από εσάς, που θα μείνουν εκτός, δεν πρέπει όμως να απογοητευτούν. Θα επαναεστιάσετε, θα ξαναπροσπαθήσετε και τελικά, θα δικαιωθείτε και αυτό θα είναι μια μικρή πρόβα της μεγάλης πορείας της ζωής, που βρίσκεται μπροστά σας. Ένα είναι σίγουρο∙ η ζωή μόλις ξεκινάει για εσάς.
Καλή επιτυχία σε όλες και όλους».

Με τη σειρά του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Αντώνης Ιωάννης Βαρδάκης, στο μήνυμά του επισημαίνει:

«Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν την κορύφωση των προσπαθειών σας για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η ζωή σας, ωστόσο, δεν βασίζεται στην επιτυχία ή την αποτυχία σ΄ ένα διαγωνισμό. Βασικός στόχος σας θα πρέπει να είναι να γίνετε χρήσιμοι πολίτες και ευτυχισμένοι άνθρωποι. Με συνοδοιπόρους τους καθηγητές και τους γονείς σας, έχετε λάβει όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε με αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές σας να συμμετέχετε στη συγκεκριμένη εκπαιδευτική διαδικασία.
Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία και δύναμη στον αγώνα, που ξεκινάτε, καθώς και στις οικογένειές σας υγεία και υπομονή, για να σας στηρίζουν στις επιλογές σας».

Δήλωση Βασίλη Διγαλάκη για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

Ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ και πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, Βασίλης Διγαλάκης έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:
«Από σήμερα οι μαθήτριες και οι μαθητές της Γ’ Λυκείου ξεκινούν να γράφουν μια νέα σελίδα στη ζωή τους, με τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις, μετά από μία μακρά πορεία εντατικής προετοιμασίας με αγωνίες αλλά και πολλά όνειρα.
Εύχομαι, καλή επιτυχία σε όλες και όλους, και πιστεύω ότι οι επιδόσεις τους θα δικαιώσουν την όμορφη προσπάθειά τους και θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν στο έπακρο οι επιθυμίες τους. Θέλω επίσης να τους πω ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι ούτε το τέλος ούτε ο μοναδικός στόχος, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων είναι η αρχή για νέες αποφάσεις, νέες προσπάθειες και νέες διαδρομές.
Καλή δύναμη λοιπόν σε κάθε μαθήτρια και σε κάθε μαθητή! Πολλές ευχαριστίες σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα που υποστηρίζει τα παιδιά σε όλη τους την πορεία και συνδράμει και φέτος στην ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων».

Τα σχόλια είναι κλειστά.