Κρήτη:Δωρεά εξοπλισμού σε Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης

Ημερομηνία:

Από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος» παραδόθηκαν δύο (2) μη επανδρωμένα εναέρια μέσα (drones)

Παραδόθηκαν σήμερα (04.09.2020) στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης από τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος» Σταύρο Πολέντα, δύο (2) μη επανδρωμένα εναέρια μέσα (drones).

Στην επίσκεψη παρευρέθησαν, o Αντιπειφερειάρχης Χανίων Νικόλαος Καλογερής, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος» Σταύρος Πολέντας, o Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων Μιχαήλ Μαρακάκης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων Αντώνιος Ροκάκης, τους οποίους υποδέχτηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Αντώνιος Ρουτζάκης.
Σκοπός της επίσκεψης τους ήταν η παράδοση δύο μη επανδρωμένων εναέριων μέσων (drones), η προμήθεια των οποίων έγινε από τον Πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων Μιχαήλ Μαρακάκη και τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων Αντώνιο Ροκάκη.

Ο ανωτέρω τεχνολογικός εξοπλισμός θα αξιοποιηθεί στην ενίσχυση του έργου πρόληψης, αποτροπής και διερεύνησης των τροχαίων δυστυχημάτων ενισχύοντας το έργο των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.
Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες, για την ουσιαστική υποστήριξη τους στο επιτελούμενο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μακελειό στα Βορίζια: Ελεύθεροι οι τρεις Καργάκηδες...

Τρία άτομα που βρίσκονταν σε σωφρονιστικό κατάστημα της Αθήνας...

Mπαλί : Το παραθαλάσσιο χωριό της Κρήτης...

Αν και η Κρήτη αποτελεί κάθε χρόνο έναν από...

Μακελειό στα Βορίζια: Ελεύθεροι οι τρεις Καργάκηδες...

Τρία άτομα που βρίσκονταν σε σωφρονιστικό κατάστημα της Αθήνας...

Mπαλί : Το παραθαλάσσιο χωριό της Κρήτης...

Αν και η Κρήτη αποτελεί κάθε χρόνο έναν από...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μακελειό στα Βορίζια: Ελεύθεροι οι τρεις Καργάκηδες με τον όρο να μην πλησιάσουν στο χωριό

Τρία άτομα που βρίσκονταν σε σωφρονιστικό κατάστημα της Αθήνας...

Λειτουργία Φαραγγιού Σαμαριάς από ΟΦΥΠΕΚΑ

Λειτουργία Φαραγγιού Σαμαριάς από ΟΦΥΠΕΚΑ Ο ΟΦΥΠΕΚΑ στις κατά καιρούς...