Κρήτη:Δράσεις Παγκόσμιας Ημέρας Νερού από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης «ανοίγει» τις εγκαταστάσεις του στο κοινό, στο πλαίσιο του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Νερού»

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε., ως φορέας διαχείρισης μεγάλων υδραυλικών έργων υποδομής σε ολόκληρη την Κρήτη, συμμετέχει και φέτος για μια ακόμη χρονιά, στις εκδηλώσεις που οργανώνονται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού.

Την Παρασκευή 22/03/2024 ο Ο.Α.Κ. «ανοίγει» από 10.00 μέχρι και τις 15.00 τις εγκαταστάσεις του σε Αποσελέμη (Ηράκλειο) & Φράγμα Ποταμών Αμαρίου (Ρέθυμνο), για ξεναγήσεις του κοινού, από το προσωπικό του «Οργανισμού».

Στο Φράγμα Αποσελέμη και στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού (ΕΕΝ) Αποσελέμη, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί τη μόνιμη έκθεση φωτογραφίας των έργων Αποσελέμη, καθώς και να ξεναγηθεί στους επισκέψιμους χώρους της Εγκατάστασης και στο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου του νερού.

Αντίστοιχα, στο Φράγμα Ποταμών, θα μπορεί να θαυμάσει τον ταμιευτήρα και να ενημερωθεί, μέσα από το φωτογραφικό αρχείο για την κατασκευή του έργου του Φράγματος, των σηράγγων, των δικτύων, κλπ., καθώς και των έργων που προγραμματίζονται, όπως είναι η Ε.Ε.Ν. Φρ. Ποταμών και ο Υβριδικός Σταθμός παραγωγής ενέργειας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.