Κρήτη : Ένα βραβείο… 7 αστέρων για την Chnaris H.M.D.C.!

Ημερομηνία:

Με ένα ακόμα διεθνές βραβείο, το Seven Stars Commitment to Excellence in Hotel Management & Consulting Services, τιμήθηκε η Chnaris H.M.D.C. σε μια λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Ecali Club στη λίμνη της Βουλιαγμένης στην Αθήνα, με καλεσμένους κορυφαία στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας απ’ όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για ένα μοναδικό βραβείο, το οποίο δεν επαναλαμβάνεται, αλλά απονέμεται μόνο μια φορά στην καριέρα ενός στελέχους της τουριστικής αγοράς. Μαζί με το βραβείο, ο Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της Chnaris H.M.D.C. Ζαχαρίας Α. Χνάρης παρέλαβε από την Ακαδημία των Βραβείων και ένα αντιπροσωπευτικό, συλλεκτικό ρολόι, ενώ η Έβελυν Σπύρου, PR & Online Sales της Chnaris H.M.D.C., το Pantheon Ring.
Με τα «Όσκαρ της πολυτέλειας» όπως χαρακτηριστικά παρομοιάζονται τα βραβεία, τιμήθηκαν προσωπικότητες και επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων από περισσότερες από 16 χώρες, που όλες έχουν κοινό παρονομαστή την παροχή υπηρεσιών άριστου επιπέδου στους πελάτες τους.

Σε δήλωσή του ο Γενικός Δ/ντης και Ιδρυτής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, τόνισε: «Ένα ακόμα βραβείο, μια ακόμα αναγνώριση των προσπαθειών, μια ακόμα ευκαιρία να προβάλλουμε τη χώρα μας διεθνώς. Σαφώς και με γεμίζει χαρά και ικανοποίηση, αλλά παράλληλα μου δημιουργεί και εντονότερα συναισθήματα ευθύνης για την επόμενη μέρα.
Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τους διοργανωτές των βραβείων για την τιμή, όπως επίσης και τους συνεργάτες μου, που όλα αυτά τα χρόνια ενστερνίζονται τα όνειρά μου και συμβάλλουν στο να ακολουθούμε μια επιτυχημένη πορεία».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ορίστηκε το Δ.Σ του νοσοκομείου Ρεθύμνης

Δημοσιεύθηκε και επίσημα σε ΦΕΚ ο ορισμός των μελών...

Εκκλησία Κρήτης: στα τέλη Ιανουαρίου η Σύνοδος...

Μια διαδικασία που διεξαχθεί αναπόφευκτα και με την ψήφο...

Ορίστηκε το Δ.Σ του νοσοκομείου Ρεθύμνης

Δημοσιεύθηκε και επίσημα σε ΦΕΚ ο ορισμός των μελών...

Εκκλησία Κρήτης: στα τέλη Ιανουαρίου η Σύνοδος...

Μια διαδικασία που διεξαχθεί αναπόφευκτα και με την ψήφο...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ορίστηκε το Δ.Σ του νοσοκομείου Ρεθύμνης

Δημοσιεύθηκε και επίσημα σε ΦΕΚ ο ορισμός των μελών...

Εκκλησία Κρήτης: στα τέλη Ιανουαρίου η Σύνοδος για τη διπλή εκλογή Μητροπολιτών

Μια διαδικασία που διεξαχθεί αναπόφευκτα και με την ψήφο...

Έρχονται τα πορτοκαλί τιμολόγια ρεύματος – Τι αλλάζει και ποιοι κερδίζουν

Από το 2026 τίθενται σε εφαρμογή τα «πορτοκαλί» τιμολόγια...