Κρήτη:Έντονη η παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, όλο το σαββατοκύριακο σε εκδηλώσεις σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά

Ημερομηνία:

Σε εκδηλώσεις, αθλητικές και όχι μόνο, παραβρέθηκε σε όλη την Κρήτη αυτό το σαββατοκύριακο ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Χτες Σάββατο, στο Ηράκλειο, ο κ. Αυγενάκης τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου, με τα πτυχία των σχολών Ανοιχτής Θάλασσας και Τριγώνου, τις βραβεύσεις, αλλά και την κοπή της ετήσιας πίτας και κατόπιν μετέβη στη Δημοτική Πινακοθήκη, για τα εγκαίνια της Έκθεσης “Εύζωνες”, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

Σήμερα Κυριακή επισκέφθηκε το Ρέθυμνο, για την εκδήλωση του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου “Άτλας”, με την ετήσια κοπή της πίτας του και κατόπιν βρέθηκε στα Χανιά, για την Ημερίδα Μοτοσυκλέτας και Οδικής Ασφάλειας “Garage Days” στη Συκολιά.

Στις αναρτήσεις του ο Υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε χαρακτηριστικά:

Α. https://www.facebook.com/avgenakis.gr/posts/580589366769321

«Στην εκδήλωση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου με τα πτυχία των σχολών Ανοιχτής Θάλασσας και Τριγώνου, βραβεύσεις, αλλά και την κοπή της ετήσιας πίτας.

Ο Πρόεδρος, Νικήτας Μαυράκης και όλο το Συμβούλιο, πασχίζουν για την ανάπτυξη και από τη μεριά μας, όπως έχουμε δεσμευτεί, στηρίζουμε καθημερινά και έμπρακτα τα ερασιτεχνικά σωματεία και τους αθλητές, το κύτταρο και τη βάση του ερασιτεχνικού μας αθλητισμού.

Φροντίσαμε για τη μόνιμη χρηματοδότησή τους, από τη φορολογία του Στοιχήματος, δρομολογήσαμε και τη δημιουργία του Ναυταθλητικού Κέντρου (για την ανάπτυξη σε σύγχρονες εγκαταστάσεις της ιστιοπλοΐας σε όλη την Κρήτη) στο Λιμάνι σε συνεργασία με τον ΟΛΗ, που τον ευχαριστώ».

Β. https://www.facebook.com/avgenakis.gr/posts/580732876754970

«Στα εγκαίνια της Έκθεσης “Εύζωνες”, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου. Συμμετέχουν 65 διακεκριμένοι εικαστικοί μας και με φωτογραφίες, ιστορικά κειμήλια και συλλεκτικά αντικείμενα αναδεικνύεται η συγκίνηση και η εθνική υπερηφάνεια για το Τάγμα των Ευζώνων».

Γ. https://www.facebook.com/avgenakis.gr/posts/581166613378263

«Εκδήλωση Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου “Άτλας”, με την ετήσια κοπή της πίτας, λίγες ώρες μετά τις σπουδαίες επιτυχίες του σε αγόρια και κορίτσια στο Εθνικό Κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας.
Σταθερά προσανατολισμένοι στην ανάπτυξη του αθλήματος, τους αξίζουν πολλά μπράβο».

Δ. https://www.facebook.com/avgenakis.gr/posts/581229000038691

«Στη Συκολιά, στην Ημερίδα Μοτοσυκλέτας & Οδικής Ασφάλειας “Garage Days”.
Μπράβο στους διοργανωτές “Κόκκινα Φεγγάρια” για την Έκθεση με Μοτοσυκλέτες “Bikes on duty”, αυτοκίνητα και για τις αναγκαίες επιμορφωτικές θεματικές (ασφαλή σηματοδότηση πόλης, θέματα Τροχαίας κ.λπ.)».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μυστήριο 3.500 ετών: Πώς τα λείψανα ενός...

Η νέα ανάλυση του σκελετού, μέσω ραδιοχρονολόγησης, φαίνεται να...

Τι δείχνει μεγάλη έρευνα του Πολυτεχνείου Κρήτης...

Η τεχνολογία βοήθησε αλλά η διδασκαλία δεν αντικαταστάθηκε. H τεχνολογία...

Μυστήριο 3.500 ετών: Πώς τα λείψανα ενός...

Η νέα ανάλυση του σκελετού, μέσω ραδιοχρονολόγησης, φαίνεται να...

Τι δείχνει μεγάλη έρευνα του Πολυτεχνείου Κρήτης...

Η τεχνολογία βοήθησε αλλά η διδασκαλία δεν αντικαταστάθηκε. H τεχνολογία...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τι δείχνει μεγάλη έρευνα του Πολυτεχνείου Κρήτης για την περίοδο της πανδημίας

Η τεχνολογία βοήθησε αλλά η διδασκαλία δεν αντικαταστάθηκε. H τεχνολογία...

Η γέννηση του Ελ Νίνιο και το σενάριο για καλοκαίρι μέχρι τα… Χριστούγεννα – Τι ακριβώς συμβαίνει στον Ειρηνικό;

Μια πρωτοφανής θερμική ανωμαλία σε παγκόσμια κλίμακα. Οι δορυφορικές απεικονίσεις...