Κρήτη : Εως αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/2 η δωρεάν συμμετοχή στο 9ο Παγκρήτιο Φόρουμ

Ημερομηνία:

Αύριο, Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, λήγει η προθεσμία για τη δωρεάν συμμετοχή στο 9ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ – SUPER MARKET.

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων, ξενοδόχοι και διευθυντές ξενοδοχείων μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στις δωρεάν συναντήσεις που θα γίνουν το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΔΕΚΚ).
Η φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνει, επιπλέον, συναντήσεις ξενοδόχων με βιοτέχνες, μεταποιητές και άλλων προϊόντων που σχετίζονται με τον τουρισμό (πχ είδη συσκευασίας, καθαριστικά, εξοπλισμός κλπ) ώστε να δοθεί η ευκαιρία επέκτασης της συνεργασίας και με άλλους τομείς της τοπικής οικονομίας, πλην του αγροδιατροφικού, όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Το κορυφαίο για την οικονομία της Κρήτης επιχειρηματικό γεγονός έχει τη στήριξη των τοπικών παραγωγικών φορέων όλης της Κρήτης, με στόχο να βοηθήσει τη συνεργασία ξενοδόχων και αγροτών, επαγγελματιών, βιοτεχνών, μεταποιητών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Κρητικών ξενοδοχείων και της ευρύτερης τοπικής αγοράς από την ντόπια αγροτική παραγωγή – δίνοντας την ευκαιρία και στους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της Κρητικής διατροφής – αλλά και να στηριχθεί η συναφής με τον τουρισμό επαγγελματική /βιοτεχνική δραστηριότητα.

Το 9ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ διοργανώνουν και φέτος τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, οι Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Το εγχείρημα έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία κατά τα οκτώ προηγούμενα χρόνια, έχει βραβευθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική αγορά, καθώς έχει δώσει τη δυνατότητα σε πολλούς ξενοδόχους να προμηθευτούν τοπικά προϊόντα απ’ ευθείας από τους παραγωγούς, χτίζοντας μια οικονομική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές.

Το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ θα περιλαμβάνει ολιγόλεπτες συναντήσεις εκπροσώπων των ξενοδοχείων και των δικτύων διανομής με αγρότες, κτηνοτρόφους, μεταποιητές, επαγγελματίες, βιοτέχνες κλπ σε προκαθορισμένα ραντεβού, αλλά και προβολή προϊόντων σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες.

Η συμμετοχή στο 9ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ είναι ΔΩΡΕΑΝ αλλά απαιτείται η δήλωση συμμετοχής μέχρι ΑΥΡΙΟ Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://forum.ebeh.gr/ ή στο site του Επιμελητηρίου Ηρακλείου: www.ebeh.gr
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Ηρακλείου, υπεύθυνη κα Λένα Στεφανουδάκη τηλ: 2810 247034, stefanoudaki@ebeh.gr ή με τα Επιμελητήρια Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Δυο Μαύρα Πουκάμισα»: Η κόρη γνωστού δημοσιογράφου...

Από τις σελίδες του βιβλίου στην οθόνη, με την...

Κρήτη: Μπλακ άουτ έως και 30 ώρες...

Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης προκάλεσαν στην Κρήτη τα πρώτα έντονα...

«Δυο Μαύρα Πουκάμισα»: Η κόρη γνωστού δημοσιογράφου...

Από τις σελίδες του βιβλίου στην οθόνη, με την...

Κρήτη: Μπλακ άουτ έως και 30 ώρες...

Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης προκάλεσαν στην Κρήτη τα πρώτα έντονα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι δύο λέξεις που κάθε παιδί χρειάζεται να ακούει από τους γονείς του

Μην «τσιγκουνεύεστε» το «σ’ αγαπώ» στα παιδιά σας –...

Όλα όσα μπορεί να μας μάθει το κουτσομπολιό

Η επιστήμη δείχνει ότι το κουτσομπολιό δεν είναι πάντα...

Κληρονομιές: Ποιος κρατά το σπίτι, ποιος παίρνει χρήματα και τι γίνεται με τα χρέη – Όλες οι αλλαγές

Νέοι κανόνες ισχύουν πλέον για τις κληρονομιές, αλλάζοντας σημαντικά...