Κρήτη:Επιστολή στον Πρωθυπουργό από τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης

Ημερομηνία:

ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
Κ.κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Δυστυχώς η πρώτη θέση του πίνακα που μας δίνουν τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ μόνο ντροπή και θλίψη μας προκαλεί, αφού η Κρήτη μας βρίσκεται πλέον στην θέση αυτή λόγω της τεράστιας ανεργίας που εξ΄αιτίας της πανδημίας επέφερε πλήγμα στην Τουριστική Βιομηχανία του νησιού μας .

Σας ζητάμε όχι μόνο σαν Πρωθυπουργός της χώρας , αλλά και σαν Κρητικός, να δώσετε άμεσες λύσεις που θα ωφελήσουν την οικονομία , την ασφάλεια των Κρητικών και των επισκεπτών και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στο νησί.
Επιτέλους θα πρέπει άμεσα , να προχωρήσουν και με γοργούς ρυθμούς τα μεγάλα Δημόσια έργα του νησιού, το Αεροδρόμιο Καστελίου και ο ΒΟΑΚ (από Καστέλι Κισσάμου έως Σητεία) και κάθε Δημόσιο έργο που εκκρεμεί που τόσο μεγάλη ανάγκη επιβάλλει την ολοκλήρωση τους.

Δυστυχώς, οι ευθύνες για την μη υλοποίηση έως σήμερα μεγάλων έργων στις υποδομές μας , έχουν διαχρονικά όλες οι Κυβερνήσεις που έχουν περάσει από τη χώρα τα τελευταία χρόνια, καθώς η Κρήτη έχει παραμεληθεί συστηματικά, ενώ προσφέρει στο ακέραιο ποσοστό του ΑΕΠ της χώρας.
Σας καλούμε με την παρούσα Επιστολή , για την άμεση προσωπική παρέμβαση σας για την υλοποίηση χωρίς χρονοτριβές των μεγάλων Δημόσιων έργων, τα οποία θα προσφέρουν χιλιάδες θέσεις εργασίας στους Κρητικούς, ειδικά αυτή την περίοδο που βασικές θέσεις ευθύνης της Κυβέρνησης σας ( Πρωθυπουργός, Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών), είναι Κρητικοί, που όχι μόνο ξέρουν αλλά μπορούν να προσφέρουν στην γενέτειρά τους.
Παρακαλούμε όπως αφουγκραστείτε τα ζητήματα που σας θέτουμε, που δεν είναι μόνο εργασιακά αλλά βαθύτερα κοινωνικά, αναπτυξιακά και αφορούν ολόκληρη την Κρήτη.

ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
1. Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη
2. Βουλευτές Νομού κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη – κ. Ανδρέα Ξανθό
3. Τοπικά Μ.Μ.Ε.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στην Κρήτη το «Όσκαρ» των Ιταλών δημοσιογράφων:...

Καλύτερος Οινογαστρονομικός Προορισμός η Κρήτη Επέστρεψε με βραβεία από την...

Στο Ρέθυμνο για τον Εορτασμό της Εθνικής...

Χρόνια Πολλά, Ελλάδα! Στο Ρέθυμνο, στον τόπο που γεννήθηκα και...

Στην Κρήτη το «Όσκαρ» των Ιταλών δημοσιογράφων:...

Καλύτερος Οινογαστρονομικός Προορισμός η Κρήτη Επέστρεψε με βραβεία από την...

Στο Ρέθυμνο για τον Εορτασμό της Εθνικής...

Χρόνια Πολλά, Ελλάδα! Στο Ρέθυμνο, στον τόπο που γεννήθηκα και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ισπανία: Τα 17 λεπτά που οδήγησαν στη σιδηροδρομική τραγωδία

Σοβαρά ερωτήματα για τις εντολές του κέντρου ελέγχου μετά...

Πόθεν έσχες: Σταθερά στις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία – Τι ισχύει από φέτος

Το πόθεν έσχες αποκτά έτσι για πρώτη φορά μια...

Δέματα από χώρες εκτός ΕΕ: Τι αλλάζει στις χρεώσεις από την 1η Νοεμβρίου

Από την 1η Νοεμβρίου τίθεται σε εφαρμογή ένα νέο...