Κρήτη:Ετήσια συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Χερσόνησο Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Δήλωση Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη για την πραγματοποίηση της ετήσιας συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας
του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Χερσόνησο Ηρακλείου

«Με χαρά υποδεχόμαστε στις 27-30 Σεπτεμβρίου στη Χερσόνησο Ηρακλείου, ένα ακόμα κορυφαίο διεθνές γεγονός.

Ο τόπος μας, έχει την τιμή να φιλοξενεί την ετήσια συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, της μεγαλύτερης πολιτικής δύναμης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με τίτλο “EPP Group Study Days”.

Η μεγάλη της σημασία αποδεικνύεται από την παρουσία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, του Προέδρου του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ, του Αντιπροέδρου του ΕΛΚ Βαγγέλη Μεϊμαράκη και των Ευρωβουλευτών του Κόμματος.

Η πραγματοποίηση αυτής της σημαντικής συνάντησης θα χαράξει τη στρατηγική για τις προκλήσεις της ερχόμενης χρονιάς και θα αναδείξει ζητήματα, όπως η ενεργειακή κρίση και το ευρύτερο μέλλον της Ευρώπης.

Το γεγονός αυτό, επιβεβαιώνει εμπράκτως τη διεθνή αναγνώριση της εξωστρέφειας της χώρας μας και της Κρήτης, ως σημείο αναφοράς διεθνών γεγονότων, αλλά και την αξιοπιστία, που παράγει η συνεπής πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Παρατεταμένη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε γεωτρήσεις της...

Από τη ΔΕΥΑΗ ανακοινώνεται ότι λόγω παρατεταμένης διακοπής της...

ΟΦΗ- ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Πότε ανοίγουν οι πόρτες...

Η μεγάλη ημέρα έφτασε! Ο ΟΦΗ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές...

Ηράκλειο:Παρατεταμένη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε γεωτρήσεις της...

Από τη ΔΕΥΑΗ ανακοινώνεται ότι λόγω παρατεταμένης διακοπής της...

ΟΦΗ- ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Πότε ανοίγουν οι πόρτες...

Η μεγάλη ημέρα έφτασε! Ο ΟΦΗ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related