Κρήτη: Γιαγιά κατήγγειλε την κόρη της για αρπαγή του 4χρονου εγγονιού της – Τι ερευνούν οι αρχές

Ξέφυγε από την ζωή που ζούσε για να έρθει στην Κρήτη μαζί με το παιδί της, την κατήγγειλε όμως η μητέρα της και γιαγιά του παιδιού, λέγοντας ότι το ανήλικο κινδυνεύει στο πλευρό της ασταθούς ψυχολογικά μητέρας του.

Πρόκειται για μια 20χρονη κοπέλα από τη Βουλγαρία, η οποία στο παρελθόν διέμενε στη Μεσσηνία, εργαζόταν και προσέφερε στο παιδί και στη μητέρα της και όταν αποφάσισε ότι δεν πάει άλλο, έφυγε για να αναζητήσει μία καλύτερη τύχη στην Κρήτη.

Παίρνοντας όμως μαζί της το παιδί της, για το οποίο έχει και την επιμέλεια, η μητέρα της προχώρησε σε καταγγελία για αρπαγή ανηλίκου, κινητοποιώντας τις Αρχές πανελλαδικά.

Αστυνομικοί την εντόπισαν ανατολικά του νησιού, μη θέλοντας όμως να χωρίσουν μάνα και παιδί και σε συνεννόηση με τις εισαγγελικές Αρχές αποφασίστηκε οι δυο τους να φιλοξενηθούν σε νοσοκομείο του νησιού. Παράλληλα ζητήθηκε η εξέταση της κοπέλας από ειδικούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι το παιδί πρέπει να βρίσκεται με τη μητέρα του, ή ισχύουν οι καταγγελίες της γιαγιάς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα περιέγραψε μία διαφορετική εικόνα, αναφέροντας ότι η μητέρα της προχώρησε στην καταγγελία γιατί έχασε «την κότα που κάνει τα χρυσά αβγά» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αρμόδια πηγή. Η 20χρονη είπε σύμφωνα με πληροφορίες ότι η μητέρα της την έβαζε να εργάζεται για να της πηγαίνει χρήματα…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες η κοπέλα και το 4χρονο παιδί της πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον οι κοινωνικές υπηρεσίες διερευνούν την υπόθεση για την καταλληλόλητα της να μεγαλώσει εκείνη το παιδί.https://creta24.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.