Κρήτη: Γιατροί προτρέπουν ασθενείς να μην εμβολιαστούν για τη γρίπη

Ημερομηνία:

Αίσθηση και προβληματισμό προκάλεσε η καταγγελία του υποδιοικητή της ΥΠΕΕ Κρήτης Στέλιου Δημητρακόπουλου, ότι ορισμένοι γιατροί σε δημόσια νοσοκομεία της Κρήτης δεν εμβολιάζονται και την ίδια ώρα προτρέπουν ασθενείς που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Όπως έγραψε το neakriti.gr, «ντρέπομαι για αυτές τις ταχτικές συναδέλφων», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος λέγοντας ότι πρέπει επιτέλους να θεσπιστεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός εργαζομένων στην δημόσια υγεία.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο καθηγητής παθολογίας και λοιμωξιολογίας Αχιλλέας Γκίκας, ο οποίος συμφώνησε με την καταγγελία του κ. Δημητρακόπουλου τονίζοντας ότι η κατάσταση ελέγχεται απόλυτα όσον αφορά τη γρίπη λέγοντας ότι ο φετινός ιός Η1Ν1 είναι περισσότερο τοξικός και επιθετικός.

Παράλληλα, η αντιπρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών του Ρεθύμνου Άννα Ελευθεριάδου Γκίκα αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικός είναι ο εμβολιασμός του προσωπικού σε νοσοκομεία καλώντας τους συναδέλφους της να προτρέπουν ασθενείς που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να εμβολιάζονται χαρακτηρίζοντας τουλάχιστον άσχημο το γεγονός ότι υπάρχουν συνάδελφοι της στην Κρήτη που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Έχει το καρναβάλι ιστορία;»: Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση...

Με αφορμή το βιβλίο του Νίκου Ποταμιάνου «Της Αναίδειας...

Υδρογονάνθρακες: Στην Ελλάδα η Chevron για την...

Νέα σελίδα για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες - Στην Αθήνα...

«Έχει το καρναβάλι ιστορία;»: Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση...

Με αφορμή το βιβλίο του Νίκου Ποταμιάνου «Της Αναίδειας...

Υδρογονάνθρακες: Στην Ελλάδα η Chevron για την...

Νέα σελίδα για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες - Στην Αθήνα...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Υδρογονάνθρακες: Στην Ελλάδα η Chevron για την υπογραφή των συμβάσεων σε Κρήτη και Πελοπόννησο

Νέα σελίδα για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες - Στην Αθήνα...

Ηράκλειο:Συνελήφθη ανήλικος για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος επίσης ανηλίκου.

Συνελήφθη ανήλικος για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος επίσης...

Τουρισμός: Το «στοίχημα» της Ελλάδας και ο κίνδυνος που παραμονεύει

Ο τουρισμός στην Ελλάδα έχει αποκτήσει σημαντική δυναμική όμως...