Κρήτη: Ιερέας έδιωξε πιστούς που φορούσαν μάσκες από την εκκλησία

Κρήτη: Ιερέας έδιωξε πιστούς που φορούσαν μάσκες από την εκκλησία – Έκανε τις γυναίκες να φύγουν κλαίγοντας
Ο… γνωστός ιερέας χωριού του Δήμου Γόρτυνας «ξαναχτύπησε»!

Συγκεκριμένα ο εν λόγω ιερέας που δεν έχει πάψει να δημιουργεί προβλήματα στο ποίμνιο του, έφερε και πάλι τους συγχωριανούς του στα άκρα.

Προχθές (Μ. Τετάρτη), ενώ όλοι πήγαν στην εκκλησία για τη Θεία Λειτουργία, δεν μπήκαν όλοι στο ναό. Και αυτό γιατί ο παπάς έθεσε ως βασική προϋπόθεση να μη μπει κανείς μέσα φορώντας μάσκα! Όταν κάποιοι αντέδρασαν, τότε τα «αίματα άναψαν», με συνέπεια κάποιες από τις γυναίκες να φύσουν από την εκκλησία κλαίγοντας.

Όσοι ήταν στην εκκλησία κατέκριναν τον ιερέα για αυτή του την ενέργεια, λέγοντας μάλιστα πως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση που βιώνουν σε καθημερινή σχεδόν βάση με τον συγκεκριμένο ιερωμένο.

Τότε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newshub, στο συγκεκριμένο χωριό της Μεσαράς, ο ιερέας είχε κυρήξει… αγώνα κατά του εμβολιασμού! Τότε, εντός της εκκλησίας, ο ιερέας καλούσε το ποίμνιο του να μην φορά μάσκα, να φιλά το χέρι του και να προσκυνά τις εικόνες. Ενώ εκτός του ναού, “συμβούλευε” τους συγχωριανούς του να μην εμβολιάζονται!https://www.daynight.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.