Κρήτη:Ηλικιωμένος οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική Οδό!

Ημερομηνία:

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι οδηγοί που κινούνταν το πρωί της Δευτέρας στο ΒΟΑΚ, οταν είδαν ξαφνικά μπροστά τους τον οδηγό ενός ΙΧ να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από τις Μουρνιές προς τη Σούδα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του zarpanews.gr.

Ο Μιχάλης Λυτινάκης, επαγγελματίας οδηγός ο ίδιος, είναι εκείνος που οδηγούσε σχεδόν παράλληλα με τον επικίνδυνο οδηγό και ειδοποίησε την αστυνομία.

“Οι οδηγοί που κινούνταν στο ρεύμα από Σούδα προς Μουρνιές και έβλεπαν ξαφνικά μπροστά τους ένα αυτοκίνητο να κατευθύνεται κατά πάνω τους, πάθαιναν σοκ. Πατούσαν κόρνες, άναβαν τα φώτα, έκαναν νοήματα στον ηλικιωμένο οδηγό αλλά δυστυχώς εκείνος συνέχιζε την ανάποδη πορεία του.

Ευτυχώς που δεν πέρασε την ώρα εκείνη κάποια μηχανή. Άγιο είχαν και ο ηλικιωμένος και οι υπόλοιποι οδηγοί” είπε ο Μιχάλης Λυτινάκης στο zarpanews.gr.

Μάλιστα ο παραβάτης οδηγός μπήκε αντίθετα και στον κόμβο της Σούδας και εκεί σταμάτησε η τρελή πορεία του, καθώς βρέθηκε “μούρη με μούρη” με τον οδηγό ενός φορτηγού. Σε εκείνο το σημείο τον εντόπισε και το πλήρωμα του περιπολικό της τροχαίας του ΒΟΑΚ και του βεβαίωσε παράβαση για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν Χανιώτη ηλικίας 71 ετών ο οποίος ευχόμαστε να είναι πολύ πιο προσεκτικός αν ξαναπιάσει τιμόνι.

Zarpanews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

myBusinessSupport: Άνοιξε η πλατφόρμα για αποζημιώσεις επιχειρήσεων...

Άνοιξε η πλατφόρμα myBusinessSupport για τον α’ κύκλο του...

Ραγδαία αλλαγή του καιρού – Έρχονται βροχές,...

Έντονη αλλαγή του καιρού με βροχές, καταιγίδες προβλέπει ο...

myBusinessSupport: Άνοιξε η πλατφόρμα για αποζημιώσεις επιχειρήσεων...

Άνοιξε η πλατφόρμα myBusinessSupport για τον α’ κύκλο του...

Ραγδαία αλλαγή του καιρού – Έρχονται βροχές,...

Έντονη αλλαγή του καιρού με βροχές, καταιγίδες προβλέπει ο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέταρτη στη γαλλική αγορά εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου η Ελλάδα

Υψηλότερη η μέση αξία του ελληνικού προϊόντος. Την τέταρτη θέση...

Ελ Νίνιο: Έξι πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για το ισχυρότερο κλιματικό φαινόμενο της Γης

Δεν είναι καταιγίδα, δεν εκδηλώνεται παντού με τον ίδιο...

Καθιστική ζωή: Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μένουμε καθισμένοι για πάνω από 25 λεπτά – Τι έδειξε νέα μελέτη

Περισσότερο απ’ όσο ίσως φανταζόμαστε μπορεί να επηρεάζει την...