Κρήτη: Καλά στην υγεία του ο 8χρονος που δέχθηκε επίθεση από κριάρι

Ημερομηνία:

Το 8χρονο αγόρι αναμένεται να λάβει εξιτήριο μέσα στην εβδομάδα, καθώς οι εξετάσεις του «βγήκαν» καθαρές.
Ευχάριστα είναι τα νέα που αφορούν στην υγεία του οκτάχρονου παιδιού που είχε δεχθεί επίθεση από κριάρι στην Κρήτη.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο χωριό Μαρδάτι του Αγίου Νικολάου, με το άτυχο παιδί να τραυματίζεται στο κεφάλι και το σώμα του και να μεταφέρεται χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το cretapost,https://www.cretapost.gr/ ο 8χρονος Γιώργος μετά από νοσηλεία πέντε ημερών εξήλθε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ και πλέον νοσηλεύεται στην Παιδιατρική κλινική.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, που έδωσαν μάχη για να σώσουν το μικρό παιδί, η κατάσταση της υγείας του είναι εμφανώς καλύτερη και συνεχώς βελτιούμενη, ενώ αναμένεται να λάβει εξιτήριο εντός της εβδομάδας.

Οι γιατροί έκριναν ότι ο μικρός θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του, μετά τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας που υπεβλήθη την Τρίτη ο 8χρονος.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ στην...

Μανώλης Μενεγάκης: «Διεκδικούμε περισσότερους πόρους και δυνατότητες για ισχυρούς...

Διελεύσεις μαχητικών αεροσκαφών F-16 πάνω από το...

Από τον Δήμο Αγίου Νικολάου ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο...

Στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ στην...

Μανώλης Μενεγάκης: «Διεκδικούμε περισσότερους πόρους και δυνατότητες για ισχυρούς...

Διελεύσεις μαχητικών αεροσκαφών F-16 πάνω από το...

Από τον Δήμο Αγίου Νικολάου ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αλτσχάιμερ χωρίς συμπτώματα – Η νέα έρευνα που ανατρέπει τα δεδομένα

Μια νέα έρευνα διχάζει τους επιστήμονες - Οι επαναστατικές...

Ποιοι είναι οι πιο ευγενικοί τουρίστες στον κόσμο;

Η έρευνα που αποκαλύπτει ποιες εθνικότητες ξεχωρίζουν στα ταξίδια. Ποιοι...

Λευτέρης Αυγενάκης «Χρόνια πολλά στην Πολεμική μας Αεροπορία!»

Ο πρ. Υπουργός και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, παρευρέθηκε...