Κρήτη: Καλά στην υγεία του ο 8χρονος που δέχθηκε επίθεση από κριάρι

Ημερομηνία:

Το 8χρονο αγόρι αναμένεται να λάβει εξιτήριο μέσα στην εβδομάδα, καθώς οι εξετάσεις του «βγήκαν» καθαρές.
Ευχάριστα είναι τα νέα που αφορούν στην υγεία του οκτάχρονου παιδιού που είχε δεχθεί επίθεση από κριάρι στην Κρήτη.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο χωριό Μαρδάτι του Αγίου Νικολάου, με το άτυχο παιδί να τραυματίζεται στο κεφάλι και το σώμα του και να μεταφέρεται χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το cretapost,https://www.cretapost.gr/ ο 8χρονος Γιώργος μετά από νοσηλεία πέντε ημερών εξήλθε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ και πλέον νοσηλεύεται στην Παιδιατρική κλινική.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, που έδωσαν μάχη για να σώσουν το μικρό παιδί, η κατάσταση της υγείας του είναι εμφανώς καλύτερη και συνεχώς βελτιούμενη, ενώ αναμένεται να λάβει εξιτήριο εντός της εβδομάδας.

Οι γιατροί έκριναν ότι ο μικρός θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του, μετά τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας που υπεβλήθη την Τρίτη ο 8χρονος.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Αγίου Νικολάου:Πρόσκληση Συμμετοχής στην Εκδήλωση «Κρητικά...

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού σας...

Φωτιά στη Σητεία: Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε μεγάλο ύψωμα και καίει χαμηλή...

Δήμος Αγίου Νικολάου:Πρόσκληση Συμμετοχής στην Εκδήλωση «Κρητικά...

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού σας...

Φωτιά στη Σητεία: Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε μεγάλο ύψωμα και καίει χαμηλή...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τι δείχνει μεγάλη έρευνα του Πολυτεχνείου Κρήτης για την περίοδο της πανδημίας

Η τεχνολογία βοήθησε αλλά η διδασκαλία δεν αντικαταστάθηκε. H τεχνολογία...

Η γέννηση του Ελ Νίνιο και το σενάριο για καλοκαίρι μέχρι τα… Χριστούγεννα – Τι ακριβώς συμβαίνει στον Ειρηνικό;

Μια πρωτοφανής θερμική ανωμαλία σε παγκόσμια κλίμακα. Οι δορυφορικές απεικονίσεις...