Κρήτη:Καθημερινό φαινόμενο οι κλοπές σε όλη την Κρήτη

Συνελήφθη, αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (08.10.2021) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Ηρακλείου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (08.10.2021) άγνωστος δράστης αφαίρεσε από οικία κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο αλλοδαπός διέπραξε την κλοπή ο οποίος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη τα οποία και αποδόθηκαν στον παθόντα.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

ΛΑΣΙΘΙ
Συνελήφθη, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, χθες (08.10.2021) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες (08.10.2021) το πρωί ο ημεδαπός αφαίρεσε από επιχείρηση πορτοφόλι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.
Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό και τα έγγραφα τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.