Kρήτη : Η κεντρική ομιλία της Καθ. Ε. Ψυλλάκη στις πιο αξιόλογες του συνέδριου HPLC2024 σύμφωνα με το LCGC International

Ημερομηνία:

Η Καθηγήτρια Έλια Ψυλλάκη της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης παρουσίασε, μετά από πρόσκληση, κεντρική ομιλία στο Διεθνές Συνέδριο: 52th International Symposium on High Performance Liquid Phase Separations and Related techniques, HPLC24, που πραγματοποιήθηκε στις 20-25 Ιουλίου 2024, στο Ντένβερ, Κολοράντο, των ΗΠΑ.
O τίτλος της ομιλίας της ήταν “The Circular Analytcia Chemistry Opportunity”.

Η ομιλία της επιλέχθηκε και συμπεριλήφθηκε στο σχετικό άρθρο του τελευταίου τεύχους του παγκόσμιου περιοδικού LCGC International, που έκανε ανασκόπηση των πιο αξιόλογων ομιλιών που παρουσιάστηκαν στο συνέδριο.

Είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που η Καθ. Έλια Ψυλλάκη παρουσιάζει κεντρική ομιλία στη σειρά αυτών των συνεδρίων, ενώ έχει ήδη λάβει πρόσκληση για το αντίστοιχο συνέδριο, που θα διεξαχθεί το 2025 στην πόλη Μπρυζ του Βελγίου.

Η σειρά συνεδρίων HPLC είναι η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη σειρά διεθνών συνεδρίων χρωματογραφίας στον κόσμο και καλύπτει όλες τις διαχωριστικές τεχνικές και αναλυτικές μεθόδους που πραγματοποιούνται σε υγρή φάση, συμπεριλαμβανομένης της υγρής χρωματογραφίας (LC), της φασματομετρίας μάζας, της ηλεκτροφόρησης, της πολυδιάστατης LC, της τεχνικής SFC, των τεχνικών προκατεργασίας δείγματος, της θεωρίας των χρωματογραφικών διαχωρισμών και άλλων συναφών τεχνικών. Φέτος, Πρόεδρος του Συνεδρίου του HPLC 2025 ήταν η Καθηγήτρια Susan Olesik (The Ohio State University).

Όλο το άρθρο του τεύχους του παγκόσμιου περιοδικού LCGC International βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://cdn.sanity.io/files/0vv8moc6/chroma/d000d126fc84ee41dae4de76000cce8ec46a1379.pdf/LCGC0924_e-zine_EU_v2.pdf

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στην Κρήτη ο Μητσοτάκης στις 10 Οκτωβρίου...

Νέα επίσκεψη στην Κρήτη προγραμματίζει για τις 10 Οκτωβρίου...

ΕΜΥ: Αυτά είναι τα 24 ονόματα που...

Από τον «Άργο» και τη «Δωροθέα» μέχρι τον «Οδυσσέα»,...

Στην Κρήτη ο Μητσοτάκης στις 10 Οκτωβρίου...

Νέα επίσκεψη στην Κρήτη προγραμματίζει για τις 10 Οκτωβρίου...

ΕΜΥ: Αυτά είναι τα 24 ονόματα που...

Από τον «Άργο» και τη «Δωροθέα» μέχρι τον «Οδυσσέα»,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στην Κρήτη ο Μητσοτάκης στις 10 Οκτωβρίου – Εγκαινιάζει τα πρώτα 10 χιλιόμετρα του νέου ΒΟΑΚ

Νέα επίσκεψη στην Κρήτη προγραμματίζει για τις 10 Οκτωβρίου...

ΕΜΥ: Αυτά είναι τα 24 ονόματα που θα πάρουν οι κακοκαιρίες τη νέα περίοδο

Από τον «Άργο» και τη «Δωροθέα» μέχρι τον «Οδυσσέα»,...

Κανένα ίχνος ζωής στα συντρίμμια της Πλάκας – Συνεχίζονται οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στα συντρίμμια εντοπίστηκε η τσάντα...

Πόσο και γιατί κινδυνεύουν οι έφηβοι από ανακοπή;

Τρεις θάνατοι εφήβων μέσα σε λίγες ημέρες ήταν αρκετοί...