Κρήτη:Κορύφωση της Εβδομάδας υποδοχής φοιτητών «ΚΡΗΤΗ Pass» με συναυλίες σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

Ημερομηνία:

Με συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο κορυφώνονται οι εκδηλώσεις και δράσεις της Εβδομάδας υποδοχής φοιτητών «ΚΡΗΤΗ Pass», την οποία διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης, το διάστημα από 14 έως 20 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με τα τρία πανεπιστημιακά ιδρύματα (Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Πολυτεχνείο Κρήτης) και την συμμετοχή φορέων του νησιού.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που για πρώτη φορά υλοποιείται σε επίπεδο Περιφέρειας και αποσκοπεί στην ενίσχυση των δεσμών της πανεπιστημιακής κοινότητας με την τοπική κοινωνία.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει συναυλίες (σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά), ξεναγήσεις σε χώρους πολιτισμού (αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία κλπ), αλλά και διάφορες προσφορές – εκπτώσεις σε υπηρεσίες και προϊόντα, ειδικά για τους φοιτητές, που παρέχονται με την συνεργασία τοπικών φορέων και επαγγελματικών συλλόγων. Ενδεικτικά, προσφέρονται δωρεάν σεμινάρια ρομποτικής, εκπτώσεις σε μαθήματα ξένων γλωσσών, εισιτήρια σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και αγώνες μπάσκετ, προσφορές για θεατρικές παραστάσεις, δωρεάν κινηματογραφικές προβολές, εκπτώσεις σε εμπορικά καταστήματα, βιβλιοχαρτοπωλεία, κομμωτήρια, γυμναστήρια, καταστήματα εστίασης – διασκέδασης, κέντρα αισθητικής κλπ.

Πρόγραμμα συναυλιών 19-20 Οκτωβρίου
– Ηράκλειο, Σάββατο 19 Οκτωβρίου (21:00), στην Πλατεία Αγίου Τίτου, συναυλία με τους Freaktones
– Ηράκλειο, Κυριακή 20 Οκτωβρίου (21:00), στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, κρητική βραδιά με τον Νίκο Μανιουδάκη
– Ρέθυμνο, Κυριακή 20 Οκτωβρίου (21:00), στην Πλατεία Μικρασιατών, με το συγκρότημα «Σχήμα λόγου».

H συναυλία που επρόκειτο να διεξαχθεί την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, στον χώρο του Πολυτεχνείου Κρήτης, στα Χανιά, αναβλήθηκε για προληπτικούς λόγους, μετά την εμφάνιση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας στην περιοχή, και θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, σε χρόνο και τόπο που θα δημοσιοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Θλίψη στο Γάζι για τον πρόωρο χαμό...

Θλίψη στο Γάζι για τον πρόωρο χαμό του 21χρονου...

Θανατηφόρα εκτροπή οχήματος με έναν νεκρό στο...

Το περιστατικό ερευνάται από τις Αρχές Θανατηφόρα εκτροπή αγροτικού οχήματος...

Ηράκλειο:Θλίψη στο Γάζι για τον πρόωρο χαμό...

Θλίψη στο Γάζι για τον πρόωρο χαμό του 21χρονου...

Θανατηφόρα εκτροπή οχήματος με έναν νεκρό στο...

Το περιστατικό ερευνάται από τις Αρχές Θανατηφόρα εκτροπή αγροτικού οχήματος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πέθανε ο διεθνής ποδοσφαιριστής Μάριος Οικονόμου

Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Πέθανε ο Μάριος Οικονόμου...

ΠΟΕΕΤ για ξενοδοχοϋπαλλήλους: Από σήμερα αυξάνονται οι βασικοί μισθοί κατά 2%

Από σήμερα, 1η Ιουνίου 2026, αυξάνονται οι βασικοί μισθοί...

Παραλίες χωρίς ναυαγοσώστες – 376 θάνατοι το ‘25, τι είναι ο «διπλός πνιγμός»

Με ρυθμούς «χελώνας» η ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών. Ποια...