Κρήτη:Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται η συμμετοχή επιχειρήσεων, παραγωγών και συνεταιρισμών στον 9ο Παγκρήτιο διαγωνισμό Τυποποιημένου Ελαιολάδου

Ημερομηνία:

Ο διαγωνισμός-θεσμός πλέον για το ελαιόλαδο, κύριο στόχο έχει την στήριξη και ανάδειξη του κύριου «πρεσβευτή» του Πρωτογενή Τομέα της Κρήτης, για την παραγωγή και τις εξαγωγές. Και αυτή τη χρονιά, με την στήριξη των αρμόδιων φορέων, θα αναδείξουμε τα ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του ποιοτικού και επώνυμου Κρητικού ελαιόλαδου, θα ενισχύσουμε τη βελτίωση της τεχνογνωσίας γύρω από το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και την ποιοτική αναβάθμισή του, στην ενδυνάμωση της εικόνας του Κρητικού ελαιόλαδου και στην προβολή του στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά. Πάνω από όλα όμως, οι αρμόδιοι φορείς βοηθούν σε μεγάλο βαθμό στην πρόοδο των παραγωγών μας, στην εξέλιξη των επιχειρήσεων ελαιόλαδου, στη μεταλαμπάδευση της αγάπης και του πάθους για την καλλιέργεια αυτού του ευλογημένου καρπού στη συνείδηση της νέας γενιάς.
Από φέτος ο κανονισμός του Παγκρήτιου διαγωνισμού ελαιόλαδου τροποποιείται για να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερες ετικέτες να διακριθούν.
Προβλέπει ότι για κάθε εταιρεία που συμμετέχει ανεξαρτήτως αριθμού δειγμάτων και κατηγορίας, θα μπορεί να απονεμηθεί μέχρι ένα βραβείο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο...

Σταθερά στην κορυφή μεταξύ των 24 αεροδρομίων της ΥΠΑ...

«Ασφυξία» στα νοσοκομεία: Τουρισμός, υποστελέχωση και «εντέλλεσθε»...

Οι αντοχές του Εθνικού Συστήματος Υγείας δοκιμάζονται καθημερινά σε...

Ηράκλειο: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο...

Σταθερά στην κορυφή μεταξύ των 24 αεροδρομίων της ΥΠΑ...

«Ασφυξία» στα νοσοκομεία: Τουρισμός, υποστελέχωση και «εντέλλεσθε»...

Οι αντοχές του Εθνικού Συστήματος Υγείας δοκιμάζονται καθημερινά σε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μεγάλη μελέτη επιβεβαιώνει – Η Covid ενεργοποιεί κοιμισμένους ιούς στα κύτταρά μας

Ιοί που παραμένουν σε λανθάνουσα κατάσταση βρέθηκαν να ενεργοποιούνται...

Η ζάχαρη το πρώτο κομμάτι στο παζλ της Αλτσχάιμερ

Πώς προδιαθέτει τον οργανισμό μας για την εκδήλωση της...