Κρήτη:Με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Νίκος Ηγουμενίδης στο πλευρό των Ατόμων με Αναπηρία

Ημερομηνία:

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη-Νίκου Ηγουμενίδη με εκπροσώπους της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Κρήτης

Στην σύσκεψη που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Κρήτης Γιώργος Βιδάκης έδωσε το παρών και ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης με την προσωπική συμμετοχή του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.

Η διευρυμένη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΠΑ.Σ.Α.Π. Κρήτης στο Ηράκλειο και συμμετείχαν επίσης: ο πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Ανάπηρων Πολιτών Χαράλαμπος Γερώνυμος, ο αντιπρόεδρος του νομαρχιακού σωματείου ΑΜΕΑ Ηρακλείου Γιάννης Ζερβάκης, ο γενικός γραμματέας του νομαρχιακού σωματείου ΑΜΕΑ Ηρακλείου Χαράλαμπος Δοξαστάκης, η ταμίας του νομαρχιακού τμήματος ΑΜΕΑ Ηρακλείου Χρυσούλα Τόλια και ο ταμίας της περιφερειακής ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Κρήτης Παύλος Παπαδάκης.

Στη συνάντηση δρομολογήθηκαν με θετικό και ουσιαστικό τρόπο τα ζητήματα που αφορούν στην αναβάθμιση-βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων των παλαιών γραφείων του ΠΑ.Σ.Α.Π., καθώς και η ανανέωση της υλικοτεχνικής υποδομής της Περιφερειακής Ομοσπονδίας.

Σημειώνεται ότι για τα θέματα αυτά προηγήθηκαν το προηγούμενο διάστημα συναντήσεις του Νίκου Ηγουμενίδη με τους εκπροσώπους των Ατόμων με Αναπηρία στο Ηράκλειο, ενώ το θέμα συζητήθηκε εκτενώς και στην πρόσφατη συνάντηση του βουλευτή με τον Περιφερειάρχη – με την θετική ανταπόκριση του Σταύρου Αρναουτάκη και την έμπρακτη δέσμευση να παρέμβει όπου χρειάζεται ώστε ειδικά στην περίοδο της πανδημίας να ενισχυθούν οι ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Συνοπτικά, πρόκειται για ζητήματα που προέκυψαν από την πρόσφατη επίσκεψη του βουλευτή στα γραφεία της Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ – μεταξύ αυτών, η συντήρηση και επισκευή κτιριακών εγκαταστάσεων, η ανανέωση του στόλου των οχημάτων μεταφοράς ΑΜΕΑ, οι χρηματοδοτικές ανάγκες των συλλόγων-σωματείων και θέματα προσβασιμότητας-προσπελασιμότητας των ατόμων αυτών σε δομές Υγείας.

Ο Πρόεδρος της περιφερειακής ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Κρήτης και οι εκπρόσωποι του αναπηρικού κινήματος ευχαρίστησαν δημόσια τον Περιφερειάρχη και τον βουλευτή Ηρακλείου για την έμπρακτη στήριξη τους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Hράκλειο:Στο Παζάρι του Συνδέσμου μελών Γυναικείων Σωματείων...

Στο καθιερωμένο παζάρι του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου...

Το μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού...

Το μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού για την...

Hράκλειο:Στο Παζάρι του Συνδέσμου μελών Γυναικείων Σωματείων...

Στο καθιερωμένο παζάρι του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου...

Το μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού...

Το μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού για την...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ελαιόλαδο: Άνοδος 11% στις εξαγωγές εκτός ΕΕ – Νέες ισορροπίες στην παγκόσμια αγορά

Πού αποδίδεται η αύξηση της ζήτησης για ελαιόλαδο από...

«Η Ζωή εν Τάφω» – Η συγκλονιστική συνύπαρξη του Νίκου Ξυλούρη με τον Μανώλη Μητσιά

Ημέρα πένθους και νηστείας για όλη την Χριστιανοσύνη η...

Πάνω από 400€ το πασχαλινό τραπέζι – Το ωράριο των καταστημάτων

Κορυφώνεται η κίνηση στην αγορά με το βλέμμα στις...

Hράκλειο:Στο Παζάρι του Συνδέσμου μελών Γυναικείων Σωματείων η Ελένη Βατσινά

Στο καθιερωμένο παζάρι του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου...