Κρήτη : Μία υπέροχη Πεζοπορία στο Δάσος Αξέντι, Καρδιώτισσα, Άγιο Θωμά από τον Πεζοπορικό Σύλλογο ΄΄Δρόμοι Ζωής΄΄

ΔΡΟΜΟΙ ΖΩΗΣ – Αξέντι – Καρδιώτισσα
Θέμα: Αξέντι – Καρδιώτισσα

Αν έχετε παιδιά ή νιώθετε και θέλετε να τους ή σας κάνετε ένα δώρο, τότε ΔΕΝ χάνετε την επόμενη μας, ΥΠΕΡΟΧΗ πεζοπορία.

Στην προσεχή μας εξόρμηση (δάσος αξέντι, Καρδιώτισσα, Άγιο Θωμά) στριμώξαμε:μονοπάτι, δασάκι, ρυάκι, αρχαίες εκκλησίες και σπηλαιώδεις ναούς, μονολιθικούς ρωμαικούς τάφους, νερόμυλους, καταρακτάκια, μινωικά λαξευτά πατητήρια, αρχαίους βωμούς, σύννεφα και χρυσές ηλιαχτίδες, την παρέα μας (κι ότι επακολουθήσει !!), εκπληκτικές εικόνες μιας μαγευτικής φύσης, που αφενός πρέπει όλοι να γνωρίσουν και αφετέρου να παραδώσουν ατόφια στην επόμενη γενιά..

Αν μαζεύετε χόρτα, τώρα είναι η εποχή τους…

Η εκδρομή έχει ιδιαίτερο φωτογραφικό ενδιαφέρον..

Ώρες πορείας 3:00 ΒΔ 1

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 09:00, Ημέρα Κυριακή 31/03/2024. Σημειώστε αλλάζει η ώρα……

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr ή/και κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής. Κouklinos Tours.

Τα σχόλια είναι κλειστά.