Κρήτη: «Να τιμωρηθεί το ανθρωπόμορφο τέρας» – Τι λένε οι γονείς του 15χρονου θύματος του λυράρη

Να ανοίξουν τα στόματα ζητούν οι γονείς του ανήλικου που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον 66χρονο λυράρη στην Κρήτη.
Σε εξέλιξη είναι η έρευνα των Αρχών σχετικά με τη νέα φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας ανηλίκου στην Κρήτη, με φερόμενο ως δράστη έναν 66χρονο λυράρη.

Με τον 66χρονο να έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, οι γονείς του 15χρονου σήμερα αγοριού μιλούν αποκλειστικά στο MEGA, ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία.

Να σημειωθεί ότι το παιδί μίλησε όταν του εξήγησαν ότι θα πρέπει να μιλήσει γιατί υπάρχει πιθανότητα κι άλλα παιδιά να περνούν το ίδιο.

«Να τιμωρηθεί το ανθρωπόμορφο τέρας»
«Σας παρακαλούμε να προστατεύσετε το παιδί μας και να επιδείξετε την ίδια ευαισθησία με αυτήν που επέδειξαν οι Αρχές. Αυτήν την στιγμή προέχει το παιδί. Είναι πάνω απ’ όλα το παιδί μας.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και ζητάμε όλοι μας και πρώτα – πρώτα το παιδί μας, την παραδειγματική τιμωρία αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος. Ας ανοίξουν τα στόματα κι ας φανερωθεί όλη η αλήθεια επιτέλους» λένε οι γονείς του 15χρονου αγοριού.

«Είμαι αθώος, όλα είναι πλεκτάνη» λέει ο λυράρης
Πάνω από μισή ώρα κάθισε ο 66χρονος λυράρης στο γραφείο του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση.

Λίγο μετά την προθεσμία που έλαβε για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής, μίλησε αποκλειστικά στο Mega: «Είμαι αθώος, δεν έχω καμία σχέση με όσα με κατηγορούν. Είναι όλα μια πλεκτάνη».

Τα σχόλια είναι κλειστά.