Κρήτη: Ο πατέρας του 8χρονου αποκαλύπτει πως το κριάρι επιτέθηκε στο παιδί του

Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας του 8χρονου που δέχτηκε επίθεση από κριάρι σε χωριό του Αγίου Νικολάου

Κρήτη: Ο πατέρας του 8χρονου αποκαλύπτει πως το κριάρι επιτέθηκε στο παιδί του

Για τις δύσκολες ώρες που βίωσε μίλησε ο πατέρας του 8χρονου που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, μετά από την επίθεση που δέχτηκε από ένα κριάρι προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στον αυχένα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 8χρονος, που μεταφέρθηκε από τον Άγιο Νικόλαο σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα και μέσα στην εβδομάδα θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

«Το παιδί ήταν μόνο του, για πέντε λεπτά. Άνοιξε τη στάνη και πήγε να ταΐσει την κατσίκα. Απ’ ότι μου είπε ο μικρός το κριάρι τον χτυπούσε ανελέητα στο κεφάλι και φώναζε τη γιαγιά του. Τον βρήκε ο πατέρας μου», ανέφερε ο πατέρας του 8χρονου μιλώντας στον Alpha.

«Τη Δευτέρα θα κάνουμε άλλη μία αξονική. Καλύτερα να μην ζήσετε αυτό που έζησα. Να δεις από τη μια στιγμή στην άλλη το κεφάλι του παιδιού σου πρησμένο, παθαίνεις σοκ. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» πρόσθεσε ο πατέρας του μικρού.

Το παιδί μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και από εκεί στο Ηράκλειο με τους γιατρούς να δηλώνουν αισιόδοξοι για την πορεία της υγεία του. neakriti.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.