Κρήτη : Οι πρώτες βροχές και τα πρώτα προβλήματα

Ημερομηνία:

Στο όριο αντοχής φαίνεται πως βρίσκεται το σύστημα ηλεκτροδότησης λόγω της κακοκαιρίας που «χτύπησε» για πρώτη φορά με την σημερινή βροχόπτωση για το Φθινόπωρο το Ηράκλειο και την Κρήτη.

Προβλήματα με διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος από ζημιές στο δίκτυο της ΔΕΗ σημειώθηκαν στις Μεσαμπελιές, το Κορακοβούνι, το Ατσαλένιο, την Θέρισσο, το Μασταμπά,την Παπαναστασίου. Από τις διακοπές ρεύματος δημιουργήθηκαν προβλήματα που αναστάτωσαν και ταλαιπώρησαν τους κατοίκους του Ηρακλείου. Οι περισσότερες διακοπές στην ηλεκτροδότηση σημειώθηκαν κατά τις μεσημεριανές ώρες, με τον κόσμο να θέλει να χρησιμοποιήσει ηλεκτρικές συσκευές ακόμα και για να μαγειρέψει παραδείγματος χάρη, και να μην μπορεί.

Ακόμα μεγαλύτερη η ταλαιπωρία στα νοικοκυριά και τα σπίτια όπου διαμένουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και το ηλεκτρικό ρεύμα τους είναι απαραίτητο για την θεραπεία( όπως το μηχάνημα που παρέχει οξυγόνο).

Να σημειωθεί πάντως πως στις περιοχές που αντιμετώπιζαν προβλήματα ηλεκτροδότησης και διακοπές ρεύματος το πρόβλημα πλέον έχει αποκατασταθεί, πλήρως.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: 5,3 εκατ. τουρίστες αλλά όχι ανάλογα...

Κλείνουν τα εποχικά ξενοδοχεία – Πότε αναχωρούν τα τελευταία...

Διπλή ελληνική διάκριση στην Ιταλία: Ο ΕΟΤ...

 Με κορυφαίες διακρίσεις για τον ΕΟΤ και την Κρήτη...

Κρήτη: 5,3 εκατ. τουρίστες αλλά όχι ανάλογα...

Κλείνουν τα εποχικά ξενοδοχεία – Πότε αναχωρούν τα τελευταία...

Διπλή ελληνική διάκριση στην Ιταλία: Ο ΕΟΤ...

 Με κορυφαίες διακρίσεις για τον ΕΟΤ και την Κρήτη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Παιδικός κουμπαράς: Κρατική ενίσχυση έως 1.200 ευρώ ετησίως – Δείτε πώς θα εφαρμοστεί

Ατομικός Επενδυτικός Λογαριασμός Ανηλίκων με κρατική συμμετοχή ίση με...

Πρόωρος καταρράκτης: Γιατί εμφανίζεται στους νέους – Πόσο επηρεάζουν το στρες και οι οθόνες

Θεωρείται ασθένεια των ηλικιωμένων, όμως στην πραγματικότητα μπορεί να...

Κρήτη: 5,3 εκατ. τουρίστες αλλά όχι ανάλογα κέρδη – Ανησυχία για τις πρώτες κρατήσεις του 2027

Κλείνουν τα εποχικά ξενοδοχεία – Πότε αναχωρούν τα τελευταία...