Κρήτη : Οι πρώτες βροχές και τα πρώτα προβλήματα

Ημερομηνία:

Στο όριο αντοχής φαίνεται πως βρίσκεται το σύστημα ηλεκτροδότησης λόγω της κακοκαιρίας που «χτύπησε» για πρώτη φορά με την σημερινή βροχόπτωση για το Φθινόπωρο το Ηράκλειο και την Κρήτη.

Προβλήματα με διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος από ζημιές στο δίκτυο της ΔΕΗ σημειώθηκαν στις Μεσαμπελιές, το Κορακοβούνι, το Ατσαλένιο, την Θέρισσο, το Μασταμπά,την Παπαναστασίου. Από τις διακοπές ρεύματος δημιουργήθηκαν προβλήματα που αναστάτωσαν και ταλαιπώρησαν τους κατοίκους του Ηρακλείου. Οι περισσότερες διακοπές στην ηλεκτροδότηση σημειώθηκαν κατά τις μεσημεριανές ώρες, με τον κόσμο να θέλει να χρησιμοποιήσει ηλεκτρικές συσκευές ακόμα και για να μαγειρέψει παραδείγματος χάρη, και να μην μπορεί.

Ακόμα μεγαλύτερη η ταλαιπωρία στα νοικοκυριά και τα σπίτια όπου διαμένουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και το ηλεκτρικό ρεύμα τους είναι απαραίτητο για την θεραπεία( όπως το μηχάνημα που παρέχει οξυγόνο).

Να σημειωθεί πάντως πως στις περιοχές που αντιμετώπιζαν προβλήματα ηλεκτροδότησης και διακοπές ρεύματος το πρόβλημα πλέον έχει αποκατασταθεί, πλήρως.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Διακοπές στα χωριά και τα βουνά –...

Είναι ένα φιλόδοξο σχέδιο μεταρρυθμίσεων που στοχεύει στην αποσυμφόρηση...

Χανιά: Ανετράπη λεωφορείο στον δρόμο για Ανώπολη...

Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή από χθες με...

Διακοπές στα χωριά και τα βουνά –...

Είναι ένα φιλόδοξο σχέδιο μεταρρυθμίσεων που στοχεύει στην αποσυμφόρηση...

Χανιά: Ανετράπη λεωφορείο στον δρόμο για Ανώπολη...

Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή από χθες με...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Διακοπές στα χωριά και τα βουνά – Νέο σχέδιο της Ε.Ε. αντίδοτο στον υπερτουρισμό

Είναι ένα φιλόδοξο σχέδιο μεταρρυθμίσεων που στοχεύει στην αποσυμφόρηση...

Κυβέρνηση σε παρακμή: Το Μαξίμου απέναντι σε μια νέα κανονικότητα που δεν προμηνύει τίποτε καλό

Η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ποιοτική κρίση αξιοπιστίας....

Μεσόγειο «ψηφίζουν» οι Ευρωπαίοι: Ταξίδια με «πυξίδα» την ασφάλεια και το χαμηλό κόστος

Η νότια Ευρώπη αναδεικνύεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή της σεζόν. Ισχυρή...