Κρήτη : Οι πρώτες βροχές και τα πρώτα προβλήματα

Ημερομηνία:

Στο όριο αντοχής φαίνεται πως βρίσκεται το σύστημα ηλεκτροδότησης λόγω της κακοκαιρίας που «χτύπησε» για πρώτη φορά με την σημερινή βροχόπτωση για το Φθινόπωρο το Ηράκλειο και την Κρήτη.

Προβλήματα με διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος από ζημιές στο δίκτυο της ΔΕΗ σημειώθηκαν στις Μεσαμπελιές, το Κορακοβούνι, το Ατσαλένιο, την Θέρισσο, το Μασταμπά,την Παπαναστασίου. Από τις διακοπές ρεύματος δημιουργήθηκαν προβλήματα που αναστάτωσαν και ταλαιπώρησαν τους κατοίκους του Ηρακλείου. Οι περισσότερες διακοπές στην ηλεκτροδότηση σημειώθηκαν κατά τις μεσημεριανές ώρες, με τον κόσμο να θέλει να χρησιμοποιήσει ηλεκτρικές συσκευές ακόμα και για να μαγειρέψει παραδείγματος χάρη, και να μην μπορεί.

Ακόμα μεγαλύτερη η ταλαιπωρία στα νοικοκυριά και τα σπίτια όπου διαμένουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και το ηλεκτρικό ρεύμα τους είναι απαραίτητο για την θεραπεία( όπως το μηχάνημα που παρέχει οξυγόνο).

Να σημειωθεί πάντως πως στις περιοχές που αντιμετώπιζαν προβλήματα ηλεκτροδότησης και διακοπές ρεύματος το πρόβλημα πλέον έχει αποκατασταθεί, πλήρως.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Κρήτη διαμορφώνει τις προτεραιότητές της για...

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων του πρωτογενούς τομέα, παραγωγικών και...

Εγκαινιάστηκε η ανανεωμένη έκθεση του Μουσείου Φυσικής...

Παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σταύρου Παπασταύρου,...

Η Κρήτη διαμορφώνει τις προτεραιότητές της για...

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων του πρωτογενούς τομέα, παραγωγικών και...

Εγκαινιάστηκε η ανανεωμένη έκθεση του Μουσείου Φυσικής...

Παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σταύρου Παπασταύρου,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΟΣΔΕ 2026: Αλλάζουν τα δεδομένα για τους αγρότες – Τι ισχύει με το Μητρώο Αγροτών

Χωρίς να απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στο Μητρώο Αγροτών και...

Προσβάσιμος τουρισμός στην πράξη: Τι χρειάζεται να αλλάξει για τα άτομα με αναπηρία

Η προσβασιμότητα στον τουρισμό αποτελεί βασική προϋπόθεση για όλους...

Τώρα θέλουν εκλογές αργότερα

Μπροστά σε έναν δύσκολο χειμώνα, υπουργοί, βουλευτές και στελέχη...