Κρήτη: Πάπιες Σαγηνεύονται απ’ τη μουσική της ιπτάμενης πιανίστριας

Ημερομηνία:

Η καρδιά της Κρήτης κρύβει ένα μυστικό που μαγεύει κάθε επισκέπτη: την παραλία της Πρέβελης. Ένας τόπος που δεν είναι απλώς όμορφος, αλλά αποτελεί έναν αληθινό παράδεισο στη Γη.

Μέσα σε αυτό το πανέμορφο σκηνικό, πραγματοποίησε η Ελενα Ξυδια ένα από τα πιο απαιτητικά και συγκινητικά πρότζεκτ της. Ένα βίντεο που αναδεικνύει την απαράμιλλη ομορφιά του τόπου και προωθεί το μήνυμα της περιβαλλοντικής προστασίας σε μια παραλία που μόλις πριν λίγα χρόνια είχε καει ολοσχερώς.

Καθώς το πιάνο τοποθετήθηκε στην παραλία για το γύρισμα, η μαγεία αυτού του μέρους αποκαλύφθηκε με έναν τρόπο που δεν θα μπορούσε ποτέ  κανείς να φανταστεί. Όταν οι πρώτες νότες άρχισαν να ηχούν, εμφανίστηκαν από το πουθενά πάπιες και χήνες, σαν να ήρθαν καλεσμένες από την ίδια τη φύση, πλησίασαν το πιάνο και στάθηκαν εκεί, ακούγοντας σιωπηλά τη μουσική.

Αυτή η μοναδική στιγμή ήταν μια υπενθύμιση του πόσο στενά συνδεδεμένη είναι η τέχνη με τη φύση. Μέσα από αυτό το βίντεο, όχι μόνο αναδεικνύεται η αξεπέραστη ομορφιά της Κρήτης και της Πρέβελης, αλλά  και ένα μήνυμα για την αναγκαιότητα της προστασίας του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Η προσπάθειά  για το δύσκολο αυτό γύρισμα  ξεκίνησε νωρίς, στις 4 τα ξημερώματα, όταν οι συνθήκες έμοιαζαν σχεδόν απαγορευτικές με ισχυρους άνεμους και κύματα και ήταν πολύ δύσκολο να πλησιάσεις στην Πρεβελη.

Ωστόσο, αποφάσισαν να προχωρήσουν και σαν από θαύμα, μόλις έφτασαν στην Πρέβελη, οι άνεμοι ηρέμησαν, αφήνοντας πίσω μια μαγευτική ηρεμία σε ένα μοναδικο τοπίο.

Η Κρήτη, με την απαράμιλλη φυσική της κληρονομιά, είναι ένας τόπος που πρέπει να διαφυλάξουμε και να σεβαστούμε, όχι μόνο για εμάς αλλά και για τις επόμενες γενιές.

Το καινουριο βίντεο του γνωστού piano project της Έλενας Ξυδιά και του Λαρισαίοι Πασχάλη Μάντη, αποτελεί μια υπενθύμιση ότι η ομορφιά του κόσμου μας δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αλλά να προστατεύεται με κάθε τρόπο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σταδιακή αποσυμφόρηση της Κρήτης από τις αυξημένες...

Πρώτες μετακινήσεις προς την ηπειρωτική Ελλάδα και αντιδράσεις για...

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου στην...

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΣΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΜΕΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ...

Σταδιακή αποσυμφόρηση της Κρήτης από τις αυξημένες...

Πρώτες μετακινήσεις προς την ηπειρωτική Ελλάδα και αντιδράσεις για...

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου στην...

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΣΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΜΕΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η ακρίβεια «σκοτώνει» τις διακοπές – Διαμονή και ακτοπλοϊκά ανασταλτικοί παράγοντες για τους Έλληνες

Πολυτέλεια αποδεικνύονται οι διακοπές για τους Έλληνες. Απαγορευτικές είναι...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 13 Ιουλίου

Σήμερα Κυριακή Ιουλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του 2025...