Κρήτη: Πεντάχρονος μαντολινιέρης έχει γίνει viral στο TikTok

Το μαντολίνο είναι από τα όργανα που προτιμούν τα μικρά παιδιά στην Κρήτη. Ο πεντάχρονος Κωνσταντίνος παίζει από τα τρία του χρόνια.
O πεντάχρονος Κωνσταντίνος Κουριδάκης από την Κρήτη αγαπάει το μαντολίνο, ενώ έχει γίνει viral στο TikTok χάρη στο πρωτότυπο παίξιμό του. Ο μικρός έχει καταγωγή από τη Μεσαρά, μια περιοχή με σπουδαία παράδοση στο μαντολίνο, και ξεσηκώνει τη δημοφιλή πλατφόρμα χάρη στα βίντεο που έχουν αναρτηθεί με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

Σύμφωνα με το neakriti.gr,https://www.neakriti.gr/ ο 5χρονος Ηρακλειώτης… καλλιτέχνης «μαγεύει» με τις ικανότητες του, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από τα τρία του χρόνια προσπαθεί μόνος του να μάθει μαντολίνο, ξοδεύει ατελείωτες ώρες στο YouTube ακούγοντας μουσική και κατάγεται από μουσική οικογένεια.

Ο πατέρας του, Σταύρος και η μητέρα του, Ειρήνη, είναι φυσικά ιδιαίτερα υπερήφανοι για τον απολαυστικό μπόμπιρα, ενώ οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων δίνουν θερμά συγχαρητήρια στην οικογένεια που μεγαλώνει το παιδί μέσα στην κρητική παράδοση και του εύχονται να πραγματοποιήσει τα όνειρα του στη μουσική και όχι μόνο.

Απολαύστε τον 5χρονο Κωνσταντίνοhttps://www.tiktok.com/@maria_vergtaki.95?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.neakriti.gr%2F&referer_video_id=7124561233130409221&refer=embed&referer_url=https://www.neakriti.gr/article/kriti/irakleio/1672287/viral-apolaustikos-o-5hronos-madolineris-apo-to-irakleio-video/

Τα σχόλια είναι κλειστά.