Κρήτη:Πολιτική Δραστηριότητα της ΚΟ Κρήτης και της ΟΠ Κρήτης της ΚΝΕ για τη Παγκόσμια μέρα κατά των Ναρκωτικών

Με αφορμή και την 26η Ιούνη, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, η ΚΟ Κρήτης του ΚΚΕ και η ΟΠ Κρήτης της ΚΝΕ θα ξεδιπλώσουν ένα πολύμορφο πρόγραμμα πολιτικής δραστηριότητας με σκοπό να φτάσει σε χιλιάδες νέους το μήνυμα ενάντια στη χρήση και την εξάρτηση από ναρκωτικά, καθώς και του τρόπου ζωής που τις συνοδεύει.

Πιο συγκεκριμένα:

Σήμερα Σάββατο 25/6:

-Κοινό κλιμάκιο ΚΚΕ-ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην πόλη της Ιεράπετρας, στις 7μμ.

Την Κυριακή 26/6:

– Η Τομεακή Οργάνωση Μαθητών Ηρακλείου διοργανώνει σύσκεψη με μαθητές στην Πλατεία Ελευθερίας, στις 19:30, με θέμα: «Ψάξε την πραγματική ουσία! Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά! Πάλεψε για μια ζωή ολόκληρη κι αληθινή, κόντρα στα όρια που θέλουν να ζεις!». Θα μιλήσει η Τατιάνα Γόντικα, μέλος του ΓΠ Κρήτης της ΚΝΕ.

-Κοινό κλιμάκιο ΚΚΕ-ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην πόλη του Αγίου Νικολάου, στις 7μμ.

Την Δευτέρα 28/6:

-Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής το Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Μιχάλη Σκουλά, υπεύθυνο του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ Αριάδνη και με τους εργαζόμενους στο ΚΕΘΕΑ (Παράρτημα Σμπώκου), στις 10πμ.
-Κλιμάκιο της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, με επικεφαλής τον Κώστα Μάρτη, μέλος του ΣΠ Κρήτης, στις 10πμ
-Κλιμάκιο της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο ΕΛΜΕΠΑ Ηρακλείου, με επικεφαλής τον Φίλιππο Τσιαπάρα, μέλος του ΓΠ Κρήτης, στις 10πμ.
-Κοινό κλιμάκιο ΚΚΕ-ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην πόλη της Σητείας, στις 7μμ.

Την Τρίτη 29/6:

-Κλιμάκιο της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις εστίες του Πανεπιστήμιου Κρήτης στο Ηράκλειο, με επικεφαλής τον Αυγουστάκη Γιάννη μέλος του ΣΠ Κρήτης, στις 10πμ.
-Κλιμάκιο της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις εστίες του ΕΛΜΕΠΑ στο Ηράκλειο, με επικεφαλής τον Φίλιππο Τσιαπάρα μέλος του ΣΠ Κρήτης, 10πμ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.