Κρήτη: Πρόστιμα σε όσους διανομείς δεν φοράνε το ειδικό γιλέκο

Ημερομηνία:

Μάλιστα, τα πρώτα πρόστιμα έχουν ήδη επιβληθεί σε ορισμένες περιπτώσεις επιχειρηματιών από το Τμήμα της Τεχνικής Επιθεώρησης Εργασίας στο Ηράκλειο, με το Εργατικό Κέντρο (του οποίου πρωτοβουλία ήταν η διανομή των ειδικών γιλέκων με στόχο την αύξηση της ασφάλειάς τους) να κάνει λόγο για αυστηροποίηση των ελέγχων.

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και το Τμήμα της Τεχνικής Επιθεώρησης Εργασίας στο Ηράκλειο έχουν τις τελευταίες μέρες συγκροτήσει μικτό κλιμάκιο και διενεργούν συνεχείς ελέγχους ενώ όποιοι επιχειρηματίες εντοπίζονται να μη συμμορφώνονται, θα βρίσκονται αντιμέτωποι με πολύ υψηλά πρόστιμα.

Πάντως, από την πλευρά του ΕΚΗ, τονίζεται ότι δεν είναι μόνο τα γιλέκα, αλλά και η έλλειψη συντήρησης των δικύκλων και η μη χρήση κράνους, φέρνοντας προ των ευθυνών τους και τους ίδιους τους διανομείς, αναφορικά με την τήρηση του ΚΟΚ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Θρίλερ με τον θάνατο 54χρονου στην Αμμουδάρα...

Τρία χρόνια μετά η υπόθεση επανέρχεται στο προσκήνιο -...

Κρήτη: Ο σκηνοθέτης της «Ευτυχίας» φέρνει τον...

Στην Καστέλα Ηρακλείου θα γυριστούν στις 19 Νοεμβρίου σκηνές...

Θρίλερ με τον θάνατο 54χρονου στην Αμμουδάρα...

Τρία χρόνια μετά η υπόθεση επανέρχεται στο προσκήνιο -...

Κρήτη: Ο σκηνοθέτης της «Ευτυχίας» φέρνει τον...

Στην Καστέλα Ηρακλείου θα γυριστούν στις 19 Νοεμβρίου σκηνές...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΜΚΟ Παιδική Χαρά: Δήλωναν άνεργοι, έκρυβαν εκατομμύρια και ζούσαν πολυτελώς με τις δωρεές για τα άρρωστα παιδιά

Έπαιρναν επιδόματα ανεργίας, δήλωναν μηδενικά εισοδήματα και ζούσαν μέσα...

Πρόωρη γέννηση: Πώς αλλάζει την ωρίμανση του εγκεφάλου

Μελέτη με επικεφαλής Έλληνα νεογνολόγο. Η πρόωρη γέννηση μπορεί να...