Κρήτη: Προθεσμία για την Παρασκευή (31/3) πήρε ο λυράρης

Ημερομηνία:

Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή (31/3) πήρε ο λυράρης κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το ανήλικο παιδί για χρόνια. Ειδικότερα, οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του 66χρονου γνωστού λυράρη του Ηρακλείου, που φέρεται να βίαζε από το 2020 και επί τρία χρόνια το 15χρονο, σήμερα, αγόρι και να το εξέδιδε σε τουλάχιστον τρεις πελάτες, μέσω διαδικτύου.

Συγκλονίζει το μήνυμα του 15χρονου – «Τώρα που το έβγαλα από μέσα μου νιώθω λυτρωμένος»
Τέσσερις διαφορετικές καταθέσεις παρουσία παιδοψυχολόγου χωρίς αντιφάσεις, έδωσε το 15χρονο παιδί, που από τα 11 του φέρεται, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, να είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης του 66χρονου.

Ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος κ Γεώργιος Κοκοσάλης μίλησε στην ΕΡΤ Ηρακλείου, μεταφέροντας όσα του είπε το παιδί και η μητέρα του.

Ο 15χρονος δηλώνει σήμερα λυτρωμένος και παροτρύνει άλλα παιδιά, που βρίσκονται ή έχουν βρεθεί στην θέση του να σπάσουν την σιωπή τους και να ανοίξουν τα στόματά τους… Να νικήσουν τον φόβο τους και να λυτρωθούν.

«Τώρα που το έβγαλα από μέσα μου νιώθω λυτρωμένος. Εγώ βρήκα το κουράγιο και το έκανα… Ας το κάνουν κι αλλά παιδιά, είμαι σίγουρος πως κι άλλοι ξέρουν !», είναι το μήνυμα που στέλνει σήμερα ο 15χρονος.

Η μητέρα του ζητά να δοθούν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 66χρονου για να προστατευτούν και άλλα παιδιά.

«Να ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν τα παιδιά που ενδεχομένως έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση… Θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 66χρονου, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου», λέει η μητέρα του θύματος.

Αρνείται τα πάντα ο 66χρονος – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Κατά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα ο 66χρονος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση λέγοντας μάλιστα ότι δεν γνωρίζει καν το παιδί. Από την πλευρά της η οικογένεια ζητά να ανοίξουν τα στόματα, καθώς είναι σίγουροι ότι υπάρχουν και άλλα θύματα του 66χρονου. Στον 66χρονο ασκήθηκαν διώξεις για βιασμό ανηλίκου κατ` εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία, μαστροπεία κατ` εξακολούθηση και οπλοκατοχή.

Κατηγορίες 66χρονου
  • βιασμός ανηλίκου κατ` εξακολούθηση
  • γενετήσιες πράξεις με ανήλικο
  • πορνογραφία
  • μαστροπεία κατ εξακολούθηση
  • οπλοκατοχή
Το χρονικό

Ο 66χρονος φέρεται να προσέγγιζε το 11χρονο τότε, αγόρι, από το 2018.

Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του, εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές Αρχές.

Μάλιστα, ο 66χρονος φέρεται παράλληλα να φωτογράφιζε το παιδί είτε γυμνό, είτε με εσώρουχα, ενώ είχε φτιάξει και τρεις ψεύτικες σελίδες του ανήλικου στο Instagram, μέσω των οποίων “ψώνιζε” πελάτες.ertnews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Δήμος Ηρακλείου στηρίζει έμπρακτα τους φοιτητές...

Ομόφωνα αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο η εισήγηση του...

Στη Λότζια ο Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας...

Στα εγκαίνια της Φωτογραφικής Έκθεσης για την 20η Επέτειο...

Ο Δήμος Ηρακλείου στηρίζει έμπρακτα τους φοιτητές...

Ομόφωνα αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο η εισήγηση του...

Στη Λότζια ο Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας...

Στα εγκαίνια της Φωτογραφικής Έκθεσης για την 20η Επέτειο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ενοίκια: Από 1η Ιουλίου 2027 μόνο μέσω τράπεζας – Τι χάνουν ενοικιαστές και ιδιοκτήτες με πληρωμή σε μετρητά

Περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστούν στο νέο καθεστώς πληρωμής...

Φρέσκο ελαιόλαδο: Τι σημαίνει πραγματικά «νέας εσοδείας» – Πώς ξεχωρίζει και πώς διατηρείται σωστά

Με την έναρξη της νέας ελαιοκομικής περιόδου επιστρέφουν στα...

Εγκεφαλικό επεισόδιο: Γιατί διπλασιάστηκαν τα περιστατικά στους κάτω των 50 – Τι έχει αλλάξει σε 3 δεκαετίες

Μελέτη αποκαλύπτει αύξηση κυρίως στα ισχαιμικά εγκεφαλικά επεισόδια στις...

Κρήτη: Πολύωρες διακοπές ρεύματος την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου – Όλες οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές της Κρήτης θα...