Κρήτη: Σοκαριστικές περιγραφές μαθητών για τον προπονητή πολεμικών τεχνών

Οι μαθητές καταγγέλλουν βία και ασελγείς πράξεις - «Για «προσχεδιασμένες» καταγγελίες από τους ανταγωνιστές του κάνει λόγο ο προπονητής

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον 46χρονο προπονητή πολεμικών τεχνών, ο οποίος φέρεται, με βάση καταγγελίες και μαρτυρικές καταθέσεις από την αστυνομικής προανάκρισης, να ζητούσε από μαθητές του, να του κάνουν μασάζ, ενώ φέρεται να παρακολουθούσε πορνό στο διαδίκτυο.

Στον προπονητή ασκήθηκε δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.

Οι περιγραφές των περιστατικών που βίωσαν τα 7 ανήλικα αγόρια και μια νεαρή κοπέλα, σοκάρουν για όσα φέρεται να τους έβαζε να κάνουν ο δάσκαλος τους των πολεμικών τεχνών από το 2014 μέχρι και το 2022.

Οι καταγγελίες έγιναν σε υπηρεσία Ασφαλείας του νησιού και περιγράφουν ένα νοσηρό και άκρως επικίνδυνο άτομο, το οποίο εκτός από την προσβλητική συμπεριφορά που έδειχνε στους μαθητές του, ζητούσε επίσης από τα παιδιά- σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες- να του κάνουν μασάζ ενώ εκείνος έβλεπε ταινίες πορνό. Μάλιστα ορισμένες από τις καταγγελίες έγιναν από αδέρφια, τα οποία γυμνάζονταν στη συγκεκριμένη σχολή.

Όπως μεταδίδει το creta24.gr, σε μία καταγγελία ανήλικου που αφορά από το Δεκέμβριο του 2019 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2021, ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών φέρεται να αποκαλούσε το παιδί «άχρηστο», ενώ του ζητούσε πολλές φορές να του κάνει μασάζ σε διάφορα σημεία του σώματος κι ενώ εκείνος φορούσε μόνο το εσώρουχό του.

Μία άλλη καταγγελία, έγινε το διάστημα 2017 με 2021, διάστημα στη διάρκεια του οποίου και πάλι ο δάσκαλος φέρεται να είχε άσχημη συμπεριφορά προς τον ανήλικο μαθητή του.

Όπως καταγγέλλεται ο προπονητής προχωρούσε σε άσκηση έντονης σωματικής βίας στον ανήλικο, προκαλώντας του σωματική βλάβη.

Ο ανήλικος ανέφερε στις Αρχές ότι ο δάσκαλος του ζήτησε να του δείξει τα γεννητικά του όργανα, αν και το παιδί αντιδρούσε και δεν ήθελε. Και σε αυτόν τον ανήλικο, καταγγέλλεται ότι του ζητούσε να του κάνει μασάζ.

Σε άλλο ανήλικο παιδί ο προπονητής κατηγορείται ότι το προσέβαλε διαρκώς λέγοντάς του ότι είναι «χοντρός» και «μ…» και τον παρότρυνε να του κάνει μασάζ ενώ φορούσε μόνο εσώρουχο.

Σε άλλο ανήλικο μαθητή του κατηγορείται ότι απευθυνόταν λέγοντάς του «είσαι μ…», «τι κάνεις ρε βρωμιάρη», ενώ εκτός σωματική βία που κατηγορείται ότι του ασκούσε, φέρεται να του ζητούσε να του δείξει και τα γεννητικά του όργανα.

Πέρσι το Πάσχα καταγγέλλεται ότι ζήτησε σε ένα από τα αδέρφια να του δείξει τα γεννητικά του όργανα , τα οποία και θώπευσε, ενώ σε δύο αδέρφια ζήτησε να δείξουν τα γεννητικά τους όργανα, ενώ έπραξε κι εκείνος το ίδιο.

Όσον αφορά το ενήλικο νεαρό κορίτσι πλέον, τον Ιούλιο του 2017 που ήταν ανήλικη , κατά τη διάρκεια προπόνησης ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών την έπιασε από τη μέση και έτριβε τα γεννητικά του όργανα στα οπίσθιά της .

Όπως κατήγγειλε, τον Οκτώβριο του 2017 σε ξενοδοχείο της Αθήνας την υποχρέωσε να βάλει το χέρι της στα γεννητικά του όργανα πάνω από τα ρούχα και να το θωπεύσει.

Μεταξύ Δεκεμβρίου 2017 και Ιανουαρίου 2018 η κοπέλα καταγγέλλει ότι την υποχρέωσε να κάνει συγκεκριμένη άσκηση προχωρώντας σε ασελγείς πράξεις.

Ενώ τον Ιούλιο του 2018, καθώς βρίσκονταν στο αυτοκίνητο η τότε ανήλικη κοπέλα με τον κατηγορούμενο, της ζήτησε να του κάνει μασάζ στους προσαγωγούς. Το παιδί αρνήθηκε κι εκείνος την απείλησε, όπως καταγγέλθηκε, ότι θα της προκαλέσει έντονο πόνο μέσα από τις ασκήσεις που θα έκαναν.

Η ανήλικη τότε κοπέλα καταγγέλλει ότι ο προπονητής της ζήτησε να του κάνει στοματικό έρωτα, και όταν αρνήθηκε, την εκδικήθηκε προκαλώντας της έντονο πόνο μέσω των ασκήσεων στο πλαίσιο της προπόνησης.

Ένας άλλος ανήλικος μαθητής τραυματίστηκε κατά την προπόνηση από τις επίπονες ασκήσεις καταγγέλλοντας ότι ο δάσκαλος σε ένα ταξίδι από την Κρήτη στην Αθήνα το υποχρέωσε να του κάνει μασάζ, αποκαλώντας τον «χοντρό».

Από την πλευρά του ο προπονητής αρνήθηκε τις σε βάρος του καταγγελίες, λέγοντας ότι είναι προσχεδιασμένες από τους ανταγωνιστές του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.