Κρήτη:Στη περιοχή της Σίβας ο Πεζοπορικός Σύλλογος ΄΄Δρόμοι Ζωής΄΄

ΔΡΟΜΟΙ ΖΩΗΣ – Σίβα – Κιθαρίδα

Γράφει ο ονειροκρίτης ότι: Αν ονειρευτείς περπάτημα σε ευχάριστους δρόμους σημαίνει επιτυχία και καλή τύχη. Και εσύ περιμένεις να κοιμηθείς για να επιτύχεις ??? Έλα παιδί μου με το παρεάκι των Δρόμων Ζωής κι άσε τους άλλους να κοιμούνται 🙂

Από την περιοχή της Σίβας θα κατεβούμε προς το φαράγγι του Αγίου Αντωνίου, ανηφορίζοντας για την Πυργού και περνώντας από το Σάρχο θα καταλήξουμε κοντά στην Κιθαρίδα. Θα επισκεφτούμε τις βυζαντινές εκκλησίες της Χρυσοπηγής και του Αγίου Φανουρίου. Μια πραγματικά όμορφη διαδρομή στην Κρητική ύπαιθρο (κοντά στην πόλη μας). Στο τελείωμα της πορείας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για … συζήτηση περί θερμίδων!!!

Ώρες πορείας 3:30 ΒΔ 1

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:30, Ημέρα Κυριακή 14/01/2024.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr ή/και κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.Κouklinos Tours.

Τα σχόλια είναι κλειστά.