Κρήτη:Στο έργο της καταγραφής των ζημιών στις σεισμόπληκτες περιοχές, συνδράμει το προσωπικό του Ο.Α.Κ.

Ημερομηνία:

Το Κέντρο Συντονισμού, στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος, επισκέφθηκε αργά το μεσημέρι της Τρίτης 28/9/2021, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης. Στην περιοχή βρίσκεται από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας, κλιμάκιο προσωπικού του Ο.Α.Κ. Α.Ε. το οποίο με πρωτοβουλία της Διοίκησης του «Οργανισμού», έχει τεθεί στην διάθεση του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών, προκειμένου να συνδράμει στην ταχύτερη καταγραφή των ζημιών, στις πληγείσες περιοχές.

Ο κ. Παπαδογιάννης, είχε σύσκεψη εργασίας με το συντονιστικό όργανο και το προσωπικό του Ο.Α.Κ. που έχει ενεργοποιηθεί για τις ανάγκες της περιοχής, στην διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για τις κινήσεις που έχουν δρομολογηθεί, ενώ πραγματοποίησε ακόμη και σειρά επαφών με κυβερνητικά στελέχη, προκειμένου να υπάρξει ο βέλτιστος δυνατός συντονισμός της κρατικής μηχανής, στην καταγραφή των ζημιών.

«Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, από την πρώτη στιγμή, δήλωσε παρών, με όλες του τις δυνάμεις, σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία που περνάει τις τελευταίες ώρες ο τόπος μας. Αγόγγυστα το προσωπικό του Ο.Α.Κ., τέθηκε στην διάθεση του εποπτεύοντος Υπουργείου, προκειμένου να συνδράμει με κάθε τρόπο, στην ταχύτερη ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών, που αφορούν την καταγραφή των ζημιών, στις περιοχές που δοκιμάστηκαν και που εξακολουθούν να δοκιμάζονται από τα χτυπήματα του Εγκέλαδου. Εκφράζω την πλήρη συμπαράσταση μου στους πολίτες που επλήγησαν, εύχομαι ταχεία ανάρρωση τους τραυματίες και μεταφέρω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου συμπατριώτη μας, που «έφυγε» από την ζωή, στη διάρκεια του φονικού σεισμού» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Κρητική Εστία προσφέρει στέγη σε φοιτητές...

Σε ανακοίνωσή του, το Φιλανθρωπικό-Πνευματικό Ίδρυμα «ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ» για...

Ηράκλειο: Από τις διακοπές στο σκοπευτήριο με...

Οι Αρχές εξετάζουν το κινητό της και τις επαφές...

Η Κρητική Εστία προσφέρει στέγη σε φοιτητές...

Σε ανακοίνωσή του, το Φιλανθρωπικό-Πνευματικό Ίδρυμα «ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ» για...

Ηράκλειο: Από τις διακοπές στο σκοπευτήριο με...

Οι Αρχές εξετάζουν το κινητό της και τις επαφές...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Κρητική Εστία προσφέρει στέγη σε φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες

Σε ανακοίνωσή του, το Φιλανθρωπικό-Πνευματικό Ίδρυμα «ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ» για...

ΥΠΑΑΤ: Επιστρέφουν στο Μητρώο Αγροτών οι συνταξιούχοι αναπηρίας – Υπεγράφη η νέα εγκύκλιος

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προχωρά στην αποκατάσταση...

Έκτακτο επίδομα ενοικίου έως 1.600€ για 50.000 δημόσιους λειτουργούς – Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια

Το ποσό είναι ακατάσχετο και αφορολόγητο. Μια σημαντική οικονομική ελάφρυνση...