Κρήτη:Στο φρούριο της Γραμμένης και τη διπλανή κορυφή Κάρταλος ο Πεζοπορικός Σύλλογος ΄΄Δρόμοι Ζωής΄΄

Ημερομηνία:

Κάρταλος …

Τα σύνορα 2 νομών (Ηρακλείου – Ρεθύμνης) θα αποτελέσουν την αφετηρία της επόμενης πεζοπορίας των Δρόμων Ζωής, με πρώτο επισκέψιμο σημείο το φρούριο της Γραμμένης (Κούλες), από τις πολεμίστρες του οποίου, άλλοτε οι Οθωμανοί επόπτευαν (εξαιτίας της περίοπτης θέσης του) την γύρω περιοχή, ενώ τώρα ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει (και να φωτογραφήσει) μεγάλο μέρος της νότιας Κρήτης!!!

Στη συνέχεια από επαρχιακούς δρόμους, χωματόδρομους αλλά και μονοπάτια, θα επισκεφθούμε τη διπλανή κορυφή Κάρταλος 716μ και το εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού. Η θέα αποζημιώνει με το παραπάνω, αφού ανεμπόδιστα αγναντεύουμε Ψηλορείτη, Κέδρο, Αστερούσια, κάμπο Μεσσαράς και νότιο Κρητικό πέλαγος. Κατηφορίζουμε ομαλά για να καταλήξουμε στο Λαγολιό 180μ.

Θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για καφέ ή φαγητό στην ευρύτερη περιοχή (και διατάσεις – μην τις ξεχνάμε 🙂 !!).

Ώρες πορείας 4:30 Β.Δ. 1

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00, Ημέρα Κυριακή 26/11/2023.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr ή/και κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.Κouklinos Tours.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τραγωδία στα Χανιά: 11χρονη ανασύρθηκε νεκρή από...

Η 11χρονη από την Πολωνία βρισκόταν στην Κρήτη για...

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας γέμισε την Πλαζ ΕΟΤ...

Μια ξεχωριστή βραδιά γέλιου, με εντυπωσιακή ανταπόκριση από το...

Τραγωδία στα Χανιά: 11χρονη ανασύρθηκε νεκρή από...

Η 11χρονη από την Πολωνία βρισκόταν στην Κρήτη για...

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας γέμισε την Πλαζ ΕΟΤ...

Μια ξεχωριστή βραδιά γέλιου, με εντυπωσιακή ανταπόκριση από το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τραγωδία στα Χανιά: 11χρονη ανασύρθηκε νεκρή από πισίνα ξενοδοχείου

Η 11χρονη από την Πολωνία βρισκόταν στην Κρήτη για...

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας γέμισε την Πλαζ ΕΟΤ και δώρισε φορητό απινιδωτή στον Δήμο Αγίου Νικολάου

Μια ξεχωριστή βραδιά γέλιου, με εντυπωσιακή ανταπόκριση από το...

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 31 Αυγούστου το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου

Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 16:00 θα συνεδριάσει στο...

Πολύ Υψηλός Κίνδυνος Πυρκαγιάς για αύριο Δευτέρα 31 Αυγούστου 2026 στις Π.Ε. Ρεθύμνου, Ηρακλείου, Λασιθίου

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με...