Κρήτη:Στο νησί που κατά το μύθο γεννήθηκαν ο Απόλλωνας και η Άρτεμις ο Πεζοπορικός Σύλλογος ΄΄Δρόμοι Ζωής΄΄

Ημερομηνία:

ΔΡΟΜΟΙ ΖΩΗΣ – Νήσοι Παξιμάδια

Μια εκδρομή με πολλές αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου, στο νησί που κατά το μύθο γεννήθηκαν ο Απόλλωνας και η Άρτεμις, θα είναι η επόμενη εξόρμηση μας !!

Την προσεχή Κυριακή θα επισκεφθούμε 2 μικρά νησάκια (που φαίνονται ως ένα) στο νότιο κρητικό πέλαγος, περπατώντας ή/και χαλαρώνοντας δίπλα σε τυρκουαζ και μπλε κρυστάλλινα νερά, αναζωογονητικά και απολαυστικά, είτε βουτήξουμε, είτε αφεθούμε στην ακρογιαλιά, να ταξιδέψουμε με τον ήχο του νερού στη βοτσαλωτή παραλία.

Πεζοπορώντας στην άγρια αλλά σύντομη ράχη τους και με μια βόλτα με το σκάφος, το σίγουρο είναι πως θα φέρουμε πίσω, πλούσιες σε χρώματα εικόνες, ενός τόπου που αν και τόσο κοντά, είναι ιδιαίτερα (και ευτυχώς) ανέγγιχτος από την ανθρώπινη δραστηριότητα.

Αγριάδα και ομορφιά της ανυπέρβλητης κρητικής φύσης σε μια ημερήσια απόδραση αστραπή.

Ελάτε μαζί μας!!

Ώρες πορείας 2:30 Β.Δ. 1

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:30, Ημέρα Κυριακή 15/10/2023.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr ή/και κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.Κouklinos Tours.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Να μην το ζήσω ξανά»: Η μαρτυρία...

Υπάρχουν στιγμές που οι λέξεις φαίνονται μικρές μπροστά στο...

“Μη μπαίνετε στη θάλασσα” – Έκκληση του...

Οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Δραματική έκκληση...

«Να μην το ζήσω ξανά»: Η μαρτυρία...

Υπάρχουν στιγμές που οι λέξεις φαίνονται μικρές μπροστά στο...

“Μη μπαίνετε στη θάλασσα” – Έκκληση του...

Οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Δραματική έκκληση...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συνταξιούχοι: «Κόφτες» σε συντάξεις χηρείας και 72 δόσεις για χρέη προς ΕΦΚΑ

Το νέο καθεστώς των συντάξεων χωρίζει τους συνταξιούχους που...

Πυρκαγιές – «ατομικές βόμβες»: Η Ευρώπη αντιμέτωπη με μια νέα εποχή ακραίων κλιματικών φαινομένων

Πυρκαγιές μεγάλης έκτασης μαίνονται στη νοτιοδυτική Γαλλία, με τις...

“Μη μπαίνετε στη θάλασσα” – Έκκληση του Λιμεναρχείου Ηρακλείου

Οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Δραματική έκκληση...