Κρήτη:Στο νησί που κατά το μύθο γεννήθηκαν ο Απόλλωνας και η Άρτεμις ο Πεζοπορικός Σύλλογος ΄΄Δρόμοι Ζωής΄΄

ΔΡΟΜΟΙ ΖΩΗΣ – Νήσοι Παξιμάδια

Μια εκδρομή με πολλές αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου, στο νησί που κατά το μύθο γεννήθηκαν ο Απόλλωνας και η Άρτεμις, θα είναι η επόμενη εξόρμηση μας !!

Την προσεχή Κυριακή θα επισκεφθούμε 2 μικρά νησάκια (που φαίνονται ως ένα) στο νότιο κρητικό πέλαγος, περπατώντας ή/και χαλαρώνοντας δίπλα σε τυρκουαζ και μπλε κρυστάλλινα νερά, αναζωογονητικά και απολαυστικά, είτε βουτήξουμε, είτε αφεθούμε στην ακρογιαλιά, να ταξιδέψουμε με τον ήχο του νερού στη βοτσαλωτή παραλία.

Πεζοπορώντας στην άγρια αλλά σύντομη ράχη τους και με μια βόλτα με το σκάφος, το σίγουρο είναι πως θα φέρουμε πίσω, πλούσιες σε χρώματα εικόνες, ενός τόπου που αν και τόσο κοντά, είναι ιδιαίτερα (και ευτυχώς) ανέγγιχτος από την ανθρώπινη δραστηριότητα.

Αγριάδα και ομορφιά της ανυπέρβλητης κρητικής φύσης σε μια ημερήσια απόδραση αστραπή.

Ελάτε μαζί μας!!

Ώρες πορείας 2:30 Β.Δ. 1

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:30, Ημέρα Κυριακή 15/10/2023.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr ή/και κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.Κouklinos Tours.

Τα σχόλια είναι κλειστά.