Κρήτη:Στον Ανατολικό Ψηλορείτη, ορειβασία Γυριστή – Κουδούνι ο Πεζοπορικός Σύλλογος ΄΄Δρόμοι Ζωής΄΄.

Ημερομηνία:

Ανατολικός Ψηλορείτης, ορειβασία Γυριστή – Κουδούνι.

Ορειβατικού τύπου η επόμενη εξόρμηση μας στον ανατολικό Ψηλορείτη, από Σελιά και Πηγάϊδα με επίσκεψη στις κορυφές Γυριστή(1774μ) και Κουδούνι(1857μ). Πεδίο αλπικό, τραχύ, με μεγάλα κομμάτια της διαδρομής να είναι εκτός μονοπατιού. Πορεία εντυπωσιακή με κορυφές, δολίνες, διάσελα, ράχες, σάρες που απευθύνεται σε έμπειρους πεζοπόρους, η οποία (καιρού επιτρέποντος) αποζημιώνει με το παραπάνω, με την πανοραμική και ανεμπόδιστη θέα που προσφέρει στα νότια, ανατολικά και βόρεια του νομού μας αλλά και στο ψηλότερου βουνό της Κρήτης.

Η πορεία γίνεται στην καρδιά του χειμώνα, οπότε ρουχισμός και εξοπλισμός ανάλογος (ενημερωθείτε σχετικά).

Ώρες πορείας 6.30 ΒΔ 3.

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 07:30, Ημέρα Κυριακή 29/01/2023.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Θυμίζουμε ότι η πληρωμή συνδρομής για την κατοχύρωση των θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ.

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr ή/και κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η απίστευτη ιστορία της κρυφής λειτουργίας στην...

Ποιος συνέλαβε την ιδέα και πραγματοποίησε τη Θεία Λειτουργία...

Τουρισμός: Ανεβαίνει… η κίνηση, “ανοίγει” η σεζόν...

Κόσμος πάει κι έρχεται στα αεροδρόμια του νησιού! Πτήσεις από...

Η απίστευτη ιστορία της κρυφής λειτουργίας στην...

Ποιος συνέλαβε την ιδέα και πραγματοποίησε τη Θεία Λειτουργία...

Τουρισμός: Ανεβαίνει… η κίνηση, “ανοίγει” η σεζόν...

Κόσμος πάει κι έρχεται στα αεροδρόμια του νησιού! Πτήσεις από...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η απίστευτη ιστορία της κρυφής λειτουργίας στην Αγιά Σοφιά το 1919, από έναν Κρητικό Αρχιμανδρίτη

Ποιος συνέλαβε την ιδέα και πραγματοποίησε τη Θεία Λειτουργία...

Το Τόκιο χόρεψε… καλαματιανό: Το ιαπωνικό συγκρότημα «Κέφι» γέμισε Ελλάδα το κέντρο της πόλης!

Μια ξεχωριστή πολιτιστική εικόνα καταγράφηκε την Κυριακή του Πάσχα...

Επίδομα παιδιού: Πότε θα πληρωθεί η δεύτερη δόση

Ανοιχτή μέχρι τις 8 Μαΐου η πλατφόρμα για υποβολή...

«Μεγάλος αδελφός» για τσιγάρα και ποτά: Τι αλλάζει από 16 Απριλίου

Νέο ψηφιακό μητρώο υποχρεώνει σε εγγραφή όλες τις επιχειρήσεις...