Κρήτη:Συγχαρητήρια από τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού στην αθλήτρια Μαριεύα Ντασιονάκη

Ημερομηνία:

Συγχαρητήρια από τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού στην αθλήτρια Μαριεύα Ντασιονάκη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλείου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας .

Με την αθλήτρια της εθνικής μας ομάδας πυγμαχίας Μαριεύας Ντασιονάκη που κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στο Πλοέστι της Ρουμανίας, συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πρόληψης Γιώργος Πιτσούλης παρουσία του προπονητή της Νίκου Ντασιονάκη.
Ο Γιώργος Πιτσούλης συνεχάρη την αθλήτρια και τον προπονητή της για τη σημαντική διάκριση αναφέροντας ότι ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συμβάλει διαχρονικά στην ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Οι προσπάθειές των αθλητών μας είπε ο κ. Πιτσούλης αναδεικνύουν την Κρήτη και την Ελλάδα και παράλληλα εμπνέουν τα παιδιά ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.
Ο προπονητής Νίκος Ντασιονάκης ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιώργο Πιτσούλη για τη βοήθεια που παρείχαν σε όλη μας την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου μας».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κατάνυξη και συγκίνηση στην περιφορά του Επιταφίου...

Ο ανθρώπινος πόνος συνάντησε αυτόν του Θεανθρώπου αλλά και...

«Πάσχα στο χωριό» για τους περισσότερους λόγω...

Μειωμένη κατά 30% η ζήτηση για ταξίδια. Οι περισσότεροι Κρητικοί...

Κατάνυξη και συγκίνηση στην περιφορά του Επιταφίου...

Ο ανθρώπινος πόνος συνάντησε αυτόν του Θεανθρώπου αλλά και...

«Πάσχα στο χωριό» για τους περισσότερους λόγω...

Μειωμένη κατά 30% η ζήτηση για ταξίδια. Οι περισσότεροι Κρητικοί...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κατάνυξη και συγκίνηση στην περιφορά του Επιταφίου του ΠΑΓΝΗ

Ο ανθρώπινος πόνος συνάντησε αυτόν του Θεανθρώπου αλλά και...

Τραπεζικές καταθέσεις: Πότε θεωρούνται φορολογητέο εισόδημα

Οι φορολογούμενοι οφείλουν να αποδεικνύουν την προέλευση χρημάτων, διαφορετικά...

Ιστορικό χειρόγραφο που αγνοείται εδώ και έναν αιώνα βρέθηκε προς πώληση στο διαδίκτυο

Είχε εξαφανιστεί πριν από περισσότερο από έναν αιώνα και...

Τι αλλάζει στα διαβατήρια: Πώς θα ταξιδεύουμε από την Παρασκευή

Νέο Σύστημα Ελέγχου στην Ε.Ε. - Tι πρέπει να...