Κρήτη:Συλλήψεις πέντε ατόμων με ναρκωτικά σε περιοχές της Κρήτης

Συλλήψεις 5 ημεδαπών και αλλοδαπού για ναρκωτικά σε Χανιά Ηρακλειο και Λασίθι

Εντατικούς έλεγχους πραγματοποιούν οι αστυνομικές υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας .

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου δράσεων που υλοποιούνται για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκαν χθες (09.09.2022) και σήμερα (10.09.2022) συνολικά 6 συλλήψεις .

Ειδικότερα, χθες (09.09.2022) το πρωί αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία ημεδαπής σε περιοχή του Δήμου Σητείας ,όπου βρήκαν και κατάσχεσαν:
• μικροποσότητα κοκαΐνης
• 148 ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν υπήρχε ιατρική συνταγή,
• 5 έμπλαστρα εμποτισμένα με ναρκωτική ουσία
• 500 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομη δραστηριότητα

και συνελήφθησαν συνολικά 3 ημεδαποί.

Επίσης ,σήμερα (10.09.2022) ,μεταμεσονύκτιες ώρες, σε περιοχή του Δήμου Χανίων, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων πραγματοποίησαν έλεγχο σε αλλοδαπό και ημεδαπή κατά τη διάρκεια του οποίου βρήκαν και κατάσχεσαν μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης.

Τέλος, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα (10.09.2022) σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε ημεδαπό στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Το προανακριτικό έργο διενεργούν το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας , η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και Το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου αντίστοιχα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.