Κρήτη:Σύλληψη ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

Συνελήφθησαν αλλοδαπός και ημεδαπός για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

Η σύλληψη τους είναι αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών και δράσεων που εφαρμόζεται σε αυτό το πεδίο

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 12 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη,16 γραμμάρια κάνναβης και δίκυκλη μοτοσυκλέτα

Στοχευμένες δράσεις για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών με έμφαση στις τουριστικές περιοχές, πραγματοποιεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης διενεργώντας ελέγχους εντός και πέριξ καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσιο του ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου που έχει εκπονηθεί, συνελήφθησαν χθες (05.08.2022) αλλοδαπός και ημεδαπός σε περιοχές των Δήμων Χερσονήσου και Μυλοποτάμου αντίστοιχα.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποίησαν χθες (05.08.2022) νυκτερινές ώρες αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου ,εντοπίστηκε αλλοδαπός να κινείται με δίκυκλη μοτοσυκλέτα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και ακινητοποιήθηκε.

Σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 7,10 γραμμάρια κοκαΐνης.
Επιπλέον κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό 30 ευρώ ως προερχόμενο από εγκληματική δραστηριότητα, κινητό τηλέφωνο και η δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης χθες (05.08.2022)το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου πραγματοποίησαν έλεγχο σε ημεδαπό κατά τη διάρκεια του οποίου βρήκαν και κατάχεσαν συνολικά 16,3 γραμμάρια κάνναβης.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης αντίστοιχα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.