Κρήτη:Συνάντηση Εργασίας για το πρόγραμμα των Μικροπιστώσεων από τον Αντιπεριφέρειαρχη Επιχειρηματικότητας κ. Μιχάλη Βάμβουκα.

Ημερομηνία:

ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

Συνάντηση εργασίας για το πρόγραμμα των Μικροπιστώσεων που διαχειρίζεται η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (Ε.Α.Τ..) οργανώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Περιφέρεια Κρήτης στο Ηράκλειο από τον Αντιπεριφέρειαρχη Επιχειρηματικότητας, κ. Μιχάλη Βάμβουκα. Στην συνάντηση συμμετείχε και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ε.Α.Τ., κα Ισμήνη Παπακυρίλλου.

Στην παρουσίαση αναφέρθηκαν από τη Διευθύντρια της Περιφερειακής Αναπτυξιακής Εταιρείας Κρήτης, κα Μαρία Πετραντωνάκη όλες οι λεπτομέρειες του προγράμματος στους μέντορες του Μηχανισμού της Περιφέρειας Κρήτης για τις Κοινωνικές Επιχειρήσεις που διαχειρίζεται η Π.ΑΝ.ΕΤΑΙ.Κ. Α.Ε.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στους ευνοϊκούς όρους που προβλέπει το νέο Ταμείο Μικροπιστώσεων παρέχοντας άτοκη χρηματοδότηση έως 60% στη γενική επιχειρηματικότητα και έως 75% στη γυναικεία επιχειρηματικότητα, που διαχειρίζεται η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο+ στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός για επέτειο Εθνικής Αντίστασης:...

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου στις εκδηλώσεις για την επέτειο των...

«The Crete Trip 2026» :O Δήμος Αγίου...

«The Crete Trip 2026» O Δήμος Αγίου Νικολάου υποδέχτηκε...

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός για επέτειο Εθνικής Αντίστασης:...

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου στις εκδηλώσεις για την επέτειο των...

«The Crete Trip 2026» :O Δήμος Αγίου...

«The Crete Trip 2026» O Δήμος Αγίου Νικολάου υποδέχτηκε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related