Κρήτη:Συνάντηση κ. Μαρίας Κοζυράκη με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γεώργιο Αμυρά

Ημερομηνία:

Η Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, κ. Μαρία Κοζυράκη, συναντήθηκε σήμερα το πρωί, στις εγκαταστάσεις που στεγάζονται οι δασικές υπηρεσίες στη Φοινικιά Ηρακλείου, με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γεώργιο Αμυρά, τον Γενικό Γραμματέα Δασών κ. Κωνσταντίνο Αραβώση και υπηρεσιακά στελέχη της δασικής υπηρεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Έγινε ξενάγηση στου χώρους των εγκαταστάσεων του δασικού φυτωρίου από τα στελέχη της δασικής υπηρεσίας και στη συνέχεια συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται του αντικειμένου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης και των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προγραμματισμένης σύσκεψης του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Ευάγγελου Τουρνά και του Υφυπουργού ΠΕΝ κ. Γεώργιου Αμυρά με τους επικεφαλής των τοπικών αρχών ενόψει της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου και με σκοπό την αποτελεσματικότερη προετοιμασία και το συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Θρίλερ με τη Χαμάς: Ανθρωποκυνηγητό για δύο...

Θρίλερ με τη Χαμάς: Ανθρωποκυνηγητό για δύο ακόμη μέλη...

Επιχείρηση “Odin” για τη σύλληψη του 37χρονου...

Το ιστορικό για τον 37χρονο που εργαζόταν σε ξενοδοχείο...

Θρίλερ με τη Χαμάς: Ανθρωποκυνηγητό για δύο...

Θρίλερ με τη Χαμάς: Ανθρωποκυνηγητό για δύο ακόμη μέλη...

Επιχείρηση “Odin” για τη σύλληψη του 37χρονου...

Το ιστορικό για τον 37χρονο που εργαζόταν σε ξενοδοχείο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

100 ημέρες πολέμου στον Κόλπο που γονάτισε την παγκόσμια οικονομία

Οι 100 μέρες που άλλαξαν τον Κόλπο. Ενα άλλο Ιράν...

Καιρός: Αυτός θα είναι ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα που θα φέρει το φαινόμενο El Niño

Ευχάριστα είναι τα πρώτα νέα από την μακροπρόθεσμη πρόβλεψη. Τα...

Επίδομα παιδιού 2026: Αυτές είναι οι 3 νέες αλλαγές που έρχονται στην καταβολή της τρίτης δόσης

Τρεις κατηγορίες δικαιούχων κινδυνεύουν να μείνουν εκτός πληρωμής. Αντίστροφα μετρά...