Κρήτη:Συνάντηση κ. Μαρίας Κοζυράκη με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γεώργιο Αμυρά

Ημερομηνία:

Η Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, κ. Μαρία Κοζυράκη, συναντήθηκε σήμερα το πρωί, στις εγκαταστάσεις που στεγάζονται οι δασικές υπηρεσίες στη Φοινικιά Ηρακλείου, με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γεώργιο Αμυρά, τον Γενικό Γραμματέα Δασών κ. Κωνσταντίνο Αραβώση και υπηρεσιακά στελέχη της δασικής υπηρεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Έγινε ξενάγηση στου χώρους των εγκαταστάσεων του δασικού φυτωρίου από τα στελέχη της δασικής υπηρεσίας και στη συνέχεια συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται του αντικειμένου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης και των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προγραμματισμένης σύσκεψης του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Ευάγγελου Τουρνά και του Υφυπουργού ΠΕΝ κ. Γεώργιου Αμυρά με τους επικεφαλής των τοπικών αρχών ενόψει της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου και με σκοπό την αποτελεσματικότερη προετοιμασία και το συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο...

Σταθερά στην κορυφή μεταξύ των 24 αεροδρομίων της ΥΠΑ...

«Ασφυξία» στα νοσοκομεία: Τουρισμός, υποστελέχωση και «εντέλλεσθε»...

Οι αντοχές του Εθνικού Συστήματος Υγείας δοκιμάζονται καθημερινά σε...

Ηράκλειο: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο...

Σταθερά στην κορυφή μεταξύ των 24 αεροδρομίων της ΥΠΑ...

«Ασφυξία» στα νοσοκομεία: Τουρισμός, υποστελέχωση και «εντέλλεσθε»...

Οι αντοχές του Εθνικού Συστήματος Υγείας δοκιμάζονται καθημερινά σε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μεγάλη μελέτη επιβεβαιώνει – Η Covid ενεργοποιεί κοιμισμένους ιούς στα κύτταρά μας

Ιοί που παραμένουν σε λανθάνουσα κατάσταση βρέθηκαν να ενεργοποιούνται...

Η ζάχαρη το πρώτο κομμάτι στο παζλ της Αλτσχάιμερ

Πώς προδιαθέτει τον οργανισμό μας για την εκδήλωση της...