Κρήτη:Συνάντηση Περιφερειάρχη και εκπροσώπων συνταξιούχων στο πλαίσιο Παγκρήτιας κινητοποίησης των συνταξιουχικών οργανώσεων

Ημερομηνία:

Οι εκπρόσωποι των συνταξιουχικών οργανώσεων της Κρήτης επισκέφθηκαν σήμερα τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη στο πλαίσιο Παγκρήτιας διαμαρτυρίας των συνταξιούχων με αιτήματα αιχμής την αύξηση των συντάξεων και την ενίσχυση της δημόσιας υγείας.

Συγκεκριμένα στη Περιφέρεια παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι από όλη την Κρήτη των πολιτικών συνταξιούχων, του ΟΑΕΕ και του Σωματείου Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Περιφέρειας Κρήτης.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης καλωσορίζοντας τους συνταξιούχους αφού ενημερώθηκε για τα αιτήματα τους επεσήμανε, ότι, συμπαρίσταται και ότι η Περιφέρεια Κρήτης ενισχύει έμπρακτα τη δημόσια υγεία στο νησί και ότι θα πρέπει τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας να ενισχυθούν με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Παράλληλα ο Περιφερειάρχης, σε σχέση με τις συντάξεις ανέφερε, ότι, θα πρέπει να βελτιωθούν προκειμένου οι συνταξιούχοι να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τους.

Εκ μέρους όλων των παραβρισκόμενων συνταξιούχων, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων ν. Ηρακλείου Μανόλης Αχλαδιανάκης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την υποδοχή και την συμπαράσταση στα αιτήματα τους.
Επίσης παρόντες ήταν οι εκπρόσωποι των παρακάτω συνταξιουχικών οργανώσεων: Γιάννης Ψυχαράκης από τον σύλλογο πολιτικών συνταξιούχων ν. Ρεθύμνου, ο Γιώργος Νικολουδάκης από το σύνδεσμο πολιτικών συνταξιούχων ν. Χανίων, η Μαρία Τσαγκαράκη από τον σύνδεσμο πολιτικών συνταξιούχων ν. Λασιθίου, ο Μανόλης Ανδρεαδάκης από τον σύνδεσμο συνταξιούχων ΟΑΕΕ ν. Ηρακλείου, ο Γιάννης Ντιλής από την ένωση συνταξιούχων ΟΑΕΕ ν. Χανίων και ο Νίκος Ουρανός από το σωματείο αποστράτων σωμάτων ασφαλείας Περιφέρειας Κρήτης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ισπανία-Πορτογαλία οι μεγάλες κερδισμένες του πολέμου- Άλμα...

H Ελλάδα έχει μείνει λίγο πίσω αλλά οι τουριστικοί...

«Ξεχνάνε» να φύγουν: Παράδεισος για τους ψηφιακούς...

Δικτυώνονται μέσω social media και ψάχνουν από σπίτι μέχρι...

Ισπανία-Πορτογαλία οι μεγάλες κερδισμένες του πολέμου- Άλμα...

H Ελλάδα έχει μείνει λίγο πίσω αλλά οι τουριστικοί...

«Ξεχνάνε» να φύγουν: Παράδεισος για τους ψηφιακούς...

Δικτυώνονται μέσω social media και ψάχνουν από σπίτι μέχρι...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Social media και ανήλικοι: Τι προβλέπει η νέα ευρωπαϊκή εφαρμογή επαλήθευσης ηλικίας

H συμβολή του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου. Το Ελληνικό Κέντρο...

Σπουδαία ανακάλυψη: Εντοπίστηκε τυχαία η ακριβής τοποθεσία του σπιτιού του Ουίλιαμ Σαίξπηρ

Πρόκειται για μια τυχαία ανακάλυψη που φωτίζει ωστόσο τα...