Κρήτη:Συνάντηση Περιφερειάρχη με κρητικόπουλα από την Μελβούρνη και εκπροσώπους της κρητικής κοινότητας της Αυστραλίας

Ημερομηνία:

Με θεσμικούς εκπρόσωπους της κρητικής κοινότητας Αυστραλίας καθώς και με 12 μαθητές και μαθήτριες με καταγωγή από την Κρήτη, συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής επίσκεψης που οργάνωσε στο νησί, η Παγκρητική Ένωση Μελβούρνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης.
Οι έφηβοι έχουν καταγωγή από την Κρήτη και συνοδεύονται από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Παγκρητικής Ένωσης Μελβούρνης, Μανόλη Σταράκη, τον Γραμματέα της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης Νίκο Κουκουβιτάκη και τους συνοδούς Βασιλική Φραγγούδη, Γιάννη και Ντόρα Μαυρούλη.
Ο Περιφερειάρχης καλωσόρισε τα κρητικόπουλα τρίτης γενιάς που ήρθαν στο νησί για να γνωρίσουν από κοντά τη γενέτειρα των προγόνων τους ενώ τα παιδιά δήλωσαν ενθουσιασμένα από το φαγητό και τα μέρη που επισκέφθηκαν.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού και Απόδημου Ελληνισμού Κώστας Φασουλάκης και η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Π.Ε. Ηρακλείου Γεωργία Μηλάκη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Οργισμένοι γιατροί κατά Ν. Παπαβασιλείου: Κατάφερε να...

Ανακοίνωση κατά του διοικητή της 7ης υπε Κρήτης Νεκτάριου...

100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΦΗ: Παρουσίαση του Επετειακού Μεταλλίου

Η παρουσίαση θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους που...

Οργισμένοι γιατροί κατά Ν. Παπαβασιλείου: Κατάφερε να...

Ανακοίνωση κατά του διοικητή της 7ης υπε Κρήτης Νεκτάριου...

100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΦΗ: Παρουσίαση του Επετειακού Μεταλλίου

Η παρουσίαση θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους που...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Πότε λήγει η προθεσμία και ποιο το πρόστιμο εκπρόθεσμης πληρωμής

Η ΑΑΔΕ μέσα από 11 ερωταπαντήσεις δίνει διευκρινίσεις σε...

Ανεπιθύμητες κλήσεις: Πώς να αποζημιωθείτε – Η διαδικασία

Το «Μητρώο 11» προβλέπει αποζημίωση τουλάχιστον 10.000 ευρώ για...