Κρήτη:Συνάντηση Συλλόγου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου με τον Περιφερειάρχη Κρήτης για θέματα του κλάδου

Ημερομηνία:

Με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου Νίκο Κοκολάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Το προεδρείο των ξενοδοχοϋπαλλήλων ζήτησε τη στήριξη του Περιφερειάρχη Κρήτης στα αιτήματα του κλάδου, ενώ ο Πρόεδρος, παρέδωσε υπόμνημα με όλα τα αιτήματα και ζήτησε από τον Περιφερειάρχη να τα προωθήσει στους κυβερνητικούς παράγοντες. Παράλληλα, όπως δήλωσε ο κ. Κοκολάκης «ζητήσαμε από τον κύριο Περιφερειάρχη να μεσολαβήσει για μία συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού προκειμένου να τον ενημερώσουμε για όσα μας απασχολούν».

Να σημειωθεί πως στο επίκεντρο της συνάντησης του Δ.Σ. του Συλλόγου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου βρέθηκε και το θέμα της αξιοποίησης των τουριστικών σχολών στη θέση Κοκκίνη Χάν, για την οποία ζητούν να λυθούν τα προβλήματα δια ζώσης διδασκαλίας που σταμάτησαν μετά τους σεισμούς και να αποκατασταθεί ο χώρος γιατί προσφέρει στην επιμόρφωση και την τουριστική παιδεία. Τόσο για το συγκεκριμένο αίτημα όσο και για «όλα τα δίκαια αιτήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων», ο Περιφερειάρχης Κρήτης εξέφρασε τη στήριξή του. Υπενθύμισε δε την εξαιρετική συνεργασία που υπήρξε μεταξύ της Περιφέρειας και του Συλλόγου στην κατάρτιση των εργαζομένων στον τουρισμό για τα θέματα της πανδημίας, μέσω του οποίου εκπαιδευτήκαν δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι για να παρέχουν υπηρεσίες εν μέσω πανδημίας με τη μέγιστη ασφάλεια για τους ίδιους και τους επισκέπτες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: «Έσπασε» το φράγμα των 5 εκατ....

Σημαντική αύξηση των διεθνών αεροπορικών αφίξεων καταγράφει η Κρήτη...

Κρήτη: Τέλος η αντιπυρική περίοδος, όχι όμως...

Από 1η Νοεμβρίου επιτρέπεται η καύση γεωργικών υπολλειμμάτων υπό...

Κρήτη: «Έσπασε» το φράγμα των 5 εκατ....

Σημαντική αύξηση των διεθνών αεροπορικών αφίξεων καταγράφει η Κρήτη...

Κρήτη: Τέλος η αντιπυρική περίοδος, όχι όμως...

Από 1η Νοεμβρίου επιτρέπεται η καύση γεωργικών υπολλειμμάτων υπό...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σοκ στη Μάνη: 53χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό του μετά από διαπληκτισμό

Ο δράστης εμφανίστηκε μόνος του στο ΑΤ Αερόπολης και...

Εξοικονομώ 2025: Εξασφαλίστηκαν 425,8 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για την ολοκλήρωση του προγράμματος

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών...

Παιδική παχυσαρκία: Οι επιπλοκές που εμφανίζονται από τα σχολικά χρόνια

Οι επιπτώσεις της παχυσαρκίας στην υγεία μπορεί να αρχίσουν...