Κρήτη: «Θέμα χρόνου οι νέες συλλήψεις» λέει ο Σφακιανάκης για την υπόθεση μαστροπείας ανηλίκου από τον λυράρη

Ημερομηνία:

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του ανήλικου αγοριού στο Ηράκλειο, με κατηγορούμενο τον 66χρονο λυράρη.

Ενώ αναμένεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων του λυράρη και οι έρευνες για άλλα τρία άτομα -ανάμεσά τους και γνωστός γιατρός– που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση κακοποίησης του ανήλικου βρίσκονται σε εξέλιξη ο Μανώλης Σφακιανάκης, πρωτεργάτης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ και σήμερα πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI, αποκάλυψε μιλώντας στο TV CRETA πως αναμένονται νέες συλλήψεις για την υπόθεση.

Ο κ. Σφακιανάκης ανέφερε πως έχουν εντοπιστεί τα ηλεκτρονικά ίχνη όσων έχουν επισκεφθεί τα προφίλ του ανήλικου που φέρεται να είχε ανοίξει ο 66χρονος λυράρης για να «ψαρέυει» πελάτες.

«Στη συγκεκριμένη υπόθεση τα ψηφιακά ίχνη ήδη έχουν βρεθεί και είναι θέμα ημερών να βγαίνει το ένα ένταλμα σύλληψης μετά το άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως οι υποψήφιοι «πελάτες» αποδεικνύεται πως αντιμετώπισαν με «ερασιτεχνισμό» και άγνοια κινδύνου τη διαδικασία, γεγονός που σε συνδυασμό με τις οργανωμένες έρευνες των αρχών, θα τους φέρει άμεσα αντιμέτωπους με τη δικαιοσύνη.

«Είναι αθώος, πρόκειται για πλεκτάνη» – Τι ισχυρίζονται οι συγγενείς του λυράρη

Την πλήρη στήριξή τους εκφράζουν οι συγγενείς του 66χρονου λυράρη από την Κρήτη που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία ανηλίκου.

«Είναι αθώος. Πρόκειται για μια πλεκτάνη, η οποία θα αποκαλυφθεί και θα λάμψει η αλήθεια. Μέχρι τότε όμως, ο άνθρωπός μας έχει καταδικαστεί πριν καν απολογηθεί. Βρισκόμαστε σε συνεχή πολιορκία. Δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι. Τα συνολικά 8 εγγόνια της οικογένειάς μας δεν πηγαίνουν σχολείο. Κρατάμε την 92χρονη μητέρα του μακριά από την τηλεόραση για να μην κλονιστεί η υγεία της» δηλώνει συγγενής του κατηγορούμενου.

Ξεκαθαρίζουν επίσης πως ο ισχυρισμός πως ο 66χρονος είχε 4 κινητά στην κατοχή του είναι ψευδής.

«Είναι όλα ψέματα. Ειπώθηκε ότι είχε 4 κινητά. Ο 66χρονος έχει ένα μόνο κινητό το οποίο το έχει η αστυνομία. Δεν έχει τάμπλετ και ο υπολογιστής του είναι στο σπίτι μου».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Hράκλειο:Στο Παζάρι του Συνδέσμου μελών Γυναικείων Σωματείων...

Στο καθιερωμένο παζάρι του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου...

Το μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού...

Το μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού για την...

Hράκλειο:Στο Παζάρι του Συνδέσμου μελών Γυναικείων Σωματείων...

Στο καθιερωμένο παζάρι του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου...

Το μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού...

Το μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού για την...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ελαιόλαδο: Άνοδος 11% στις εξαγωγές εκτός ΕΕ – Νέες ισορροπίες στην παγκόσμια αγορά

Πού αποδίδεται η αύξηση της ζήτησης για ελαιόλαδο από...

«Η Ζωή εν Τάφω» – Η συγκλονιστική συνύπαρξη του Νίκου Ξυλούρη με τον Μανώλη Μητσιά

Ημέρα πένθους και νηστείας για όλη την Χριστιανοσύνη η...

Πάνω από 400€ το πασχαλινό τραπέζι – Το ωράριο των καταστημάτων

Κορυφώνεται η κίνηση στην αγορά με το βλέμμα στις...

Hράκλειο:Στο Παζάρι του Συνδέσμου μελών Γυναικείων Σωματείων η Ελένη Βατσινά

Στο καθιερωμένο παζάρι του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου...