Κρήτη: «Θέμα χρόνου οι νέες συλλήψεις» λέει ο Σφακιανάκης για την υπόθεση μαστροπείας ανηλίκου από τον λυράρη

Ημερομηνία:

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του ανήλικου αγοριού στο Ηράκλειο, με κατηγορούμενο τον 66χρονο λυράρη.

Ενώ αναμένεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων του λυράρη και οι έρευνες για άλλα τρία άτομα -ανάμεσά τους και γνωστός γιατρός– που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση κακοποίησης του ανήλικου βρίσκονται σε εξέλιξη ο Μανώλης Σφακιανάκης, πρωτεργάτης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ και σήμερα πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI, αποκάλυψε μιλώντας στο TV CRETA πως αναμένονται νέες συλλήψεις για την υπόθεση.

Ο κ. Σφακιανάκης ανέφερε πως έχουν εντοπιστεί τα ηλεκτρονικά ίχνη όσων έχουν επισκεφθεί τα προφίλ του ανήλικου που φέρεται να είχε ανοίξει ο 66χρονος λυράρης για να «ψαρέυει» πελάτες.

«Στη συγκεκριμένη υπόθεση τα ψηφιακά ίχνη ήδη έχουν βρεθεί και είναι θέμα ημερών να βγαίνει το ένα ένταλμα σύλληψης μετά το άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως οι υποψήφιοι «πελάτες» αποδεικνύεται πως αντιμετώπισαν με «ερασιτεχνισμό» και άγνοια κινδύνου τη διαδικασία, γεγονός που σε συνδυασμό με τις οργανωμένες έρευνες των αρχών, θα τους φέρει άμεσα αντιμέτωπους με τη δικαιοσύνη.

«Είναι αθώος, πρόκειται για πλεκτάνη» – Τι ισχυρίζονται οι συγγενείς του λυράρη

Την πλήρη στήριξή τους εκφράζουν οι συγγενείς του 66χρονου λυράρη από την Κρήτη που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία ανηλίκου.

«Είναι αθώος. Πρόκειται για μια πλεκτάνη, η οποία θα αποκαλυφθεί και θα λάμψει η αλήθεια. Μέχρι τότε όμως, ο άνθρωπός μας έχει καταδικαστεί πριν καν απολογηθεί. Βρισκόμαστε σε συνεχή πολιορκία. Δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι. Τα συνολικά 8 εγγόνια της οικογένειάς μας δεν πηγαίνουν σχολείο. Κρατάμε την 92χρονη μητέρα του μακριά από την τηλεόραση για να μην κλονιστεί η υγεία της» δηλώνει συγγενής του κατηγορούμενου.

Ξεκαθαρίζουν επίσης πως ο ισχυρισμός πως ο 66χρονος είχε 4 κινητά στην κατοχή του είναι ψευδής.

«Είναι όλα ψέματα. Ειπώθηκε ότι είχε 4 κινητά. Ο 66χρονος έχει ένα μόνο κινητό το οποίο το έχει η αστυνομία. Δεν έχει τάμπλετ και ο υπολογιστής του είναι στο σπίτι μου».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο...

Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος έχουν προγραμματιστεί για αύριο Μεγάλη Τρίτη,...

Χανιώτης θα ανέβει στα Ιμαλάια για καλό...

Ο Γιάννης Στεφανογιάννης θα επιχειρήσει τη διάσχιση του Νεπάλ...

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο...

Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος έχουν προγραμματιστεί για αύριο Μεγάλη Τρίτη,...

Χανιώτης θα ανέβει στα Ιμαλάια για καλό...

Ο Γιάννης Στεφανογιάννης θα επιχειρήσει τη διάσχιση του Νεπάλ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πεπτικό: Τι παθαίνουμε όταν δεν τρώμε κρέας για μεγάλο διάστημα; Έρευνα απαντά

Ορισμένοι άνθρωποι που διακόπτουν την κατανάλωση κρέατος για μεγάλο...

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου

Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος έχουν προγραμματιστεί για αύριο Μεγάλη Τρίτη,...

Πρωινοί τύποι ή «νυχτοπούλια»; Ποιοι είναι πιο επιρρεπείς σε άγχος και κατάθλιψη

Αν δυσκολεύεστε να ξυπνήσετε νωρίς και αισθάνεστε πιο παραγωγικοί...

Το Ιράν απορρίπτει την εκεχειρία και κάνει τη δική του αντιπρόταση

Θέτει τους δικούς του όρους - «Δεν θέλουν να...