Κρήτη: Θρίλερ με τον αστυνομικό που αυτοκτόνησε

Ημερομηνία:

«Τον αντιμετώπιζαν σαν παρείσακτο, του την είχαν στημένη», καταγγέλλει ο αδερφός του
Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Λασίθι μετά τις δυο αυτοκτονίες αστυνομικών, που έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου, με διαφορά μίας ώρας. Οι δύο αστυνομικοί ήταν 35 ετών και βρέθηκαν απαγχονισμένοι από τους οικείους τους, ο ένας στην περιοχή Εσταυρωμένος της Σητείας και ο άλλος στο Καλό Χωριό.

Εντωμεταξύ νέα στοιχεία έρχονται «στο φως» για τον έναν αστυνομικό που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Καλό Χωριό. Σύμφωνα με τον πατέρας και τον αδερφό του ο αστυνομικός δεν άντεξε τις συνθήκες στο κέντρο που έκανε τη θητεία του.

Ο αστυνομικός άφησε ένα σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους που έφτασε στην απονενοημένη πράξη και στο οποίο αποχαιρετούσε τη μητέρα και τη γυναίκα του, λέγοντας ότι δεν μπορούσε άλλο να διαχειριστεί την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βίωνε.

«Τον αντιμετώπιζαν σαν παρείσακτο, τον καταδίκασαν να πάει στην Κρήτη. Ενώ είχε εκπαιδευτεί με έναν συγκεκριμένο σκύλο, του τον πήραν και του έδωσαν άλλον καινούργιο και έπρεπε μέσα σε 20 μέρες να περάσει τις δύσκολες εξετάσεις. Δεν κατάφερε να πετύχει και διέταξαν τη μετάταξή του. Από την Κω, όπου γνώρισε τη γυναίκα του, τον έστειλαν στην Κρήτη. Είχε γονατίσει το παιδί, είχε ήδη 40 ημέρες εκεί μέσα και είχε καταλάβει ότι του την είχαν στημένη. Όταν του πήραν τον σκύλο, ”αρρώστησε”», είπε στον ALPHA μεταξύ άλλων ο αδελφός του.

Ο ίδιος κατήγγειλε ότι «ενώ γνώριζαν ότι το παιδί εδώ και ένα μήνα δεν ήταν καλά, και τους το δήλωνε, δεν έκαναν τίποτα πέρα του να του αφαιρέσουν το υπηρεσιακό όπλο. Το παράτησαν το παιδί σε έναν χωρίο, μόνο τους έχοντα διαγνωστεί με τραυματικό στρες λόγω εργασίας».

Πατέρας αστυνομικού: «Να μας δώσουν ένα πόρισμα για το τι συνέβη»
«Στην Κω περνούσε καλά και του δημιουργούσε άγχος το νέο πόστο που τον είχαν τοποθετήσει. Στη μητέρα του που είχε πάει στην Κρήτη, της είπε πως έχει κάτι προβλήματα με τον σκύλο, δεν του άρεσε η δουλειά με τον σκύλο. Ας το ερευνήσουν, να μας δώσουν και εμάς ένα πόρισμα ότι αυτό και αυτό συνέβη» εξήγησε ο πατέρας του αστυνομικού.

Πάντως, σύμφωνα με τον ALPHA υπάρχουν καταγγελίες για το κέντρο εκπαίδευσης στο Λασίθι.https://www.ethnos.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λασίθι:Κλειστό το κολυμβητήριο Αγίου Νικολάου λόγω καθαρισμού...

Από τον Δήμο Αγίου Νικολάου ανακοινώνεται ότι το Δημοτικό ...

Άγιος Νικόλαος:Διεπιστημονικό Εργαστήριο “Πανεπιστήμιο Κρήτης, έρευνα, καινοτομία...

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, της ακαδημαϊκής...

Λασίθι:Κλειστό το κολυμβητήριο Αγίου Νικολάου λόγω καθαρισμού...

Από τον Δήμο Αγίου Νικολάου ανακοινώνεται ότι το Δημοτικό ...

Άγιος Νικόλαος:Διεπιστημονικό Εργαστήριο “Πανεπιστήμιο Κρήτης, έρευνα, καινοτομία...

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, της ακαδημαϊκής...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συνάντηση του Δημάρχου Ρεθύμνης με τη διοίκηση του Συλλόγου Ξενοδόχων

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο...

Ρέθυμνο:Το 11ο Φεστιβάλ Αντίβαρο παρουσιάζει ΄΄Ηλιοβατούσα Άνοιξη Μαύρα Πουλιά Τραγούδια΄΄

ΤΟ 11Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΤΙΒΑΡΟ 2026 παρουσιάζει Ηλιοβατούσα Άνοιξη Μαύρα...

Ρέθυμνο:Τετραετές συναπάντημα μνήμης Πανσέμνης Καθηγουμένης

Το απόγευμα της Πέμπτης, 26ης Μαρτίου 2026, ο Σεβασμιώτατος...