Κρήτη: Το τραγικό παρελθόν των τριών γυναικών που επέβαιναν στο αμάξι

Κρήτη: Το τραγικό παρελθόν των τριών γυναικών που επέβαιναν στο αμάξι . Ένα τραγικό γεγονός συνέβη στην Κρήτη …..

Ένα τραγικό γεγονός συνέβη στην Κρήτη, όταν τα ξημερώματα της Κυριακής ο ποταμός Γεροπόταμος, παρέσυρε ένα αμάξι στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Η μία από τους επιβάτες του μοιραίου ΙΧ, κάλεσε για βοήθεια, δυστυχώς όμως δεν μπορούσε να γίνει τίποτα.

Τα τέσσερα άτομα αγνοούνταν μέχρι σήμερα το μεσημέρι, όταν οι δύτες που βοηθούσαν στην έρευνα εντόπισαν το αμάξι και τα τέσσερα άτομα μέσα σε αυτό νεκρά.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν μία 30χρονη, ο 29χρονος σύζυγός της, η 21χρονη αδελφή της και η 58χρονη μητέρα της. Η τετραμελής οικογένεια επέστρεφε από κοινωνική εκδήλωση, όταν το όχημά της παρασύρθηκε από τα φουσκωμένα νερά του ποταμού.

Η τραγική ιστορία της οικογένειας

Η άτυχη οικογένεια που βρήκε τραγικό θάνατο, είχε δεχθεί προ ετών ένα ισχυρό πλήγμα. Λίγα χρόνια πριν, είχε χαθεί ο πατέρας της οικογένειας (πατέρας των δύο κοριτσιών και σύζυγος της μιας επιβάτιδας) από ανακοπή, κατά τη διάρκεια οικογενειακής γιορτής.

Ο άτυχος άνδρας διατηρούσε φούρνο και εκείνο το βράδυ θέλησε να γιορτάσει τη συνταξιοδότησή του. Έστησε, λοιπόν, ένα γλέντι, στο σπίτι της οικογένειας στις Αρχάνες. Παρούσες ήταν οι τρεις κόρες του, δυο εκ των οποίων έχασαν τις ζωές τους στο μοιραίο αυτοκίνητο, η σύζυγός του Μαρία (βρήκε επίσης τραγικό θάνατο), συγγενείς και φίλοι.

Όπως αναφέρει το cretapost, εκείνη την ημέρα ο άτυχος άνδρας φρόντιζε τη ψησταριά και καθώς βγήκε στην αυλή να πάρει λίγα λεμόνια κατέρρευσε. Είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή. Ο πατέρας και σύζυγος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα σε λίγα λεπτά, μετατρέποντας τη γιορτή σε θρήνο.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η κόρη του, Ροδούλα παντρεύτηκε με τον 29χρονο Κώστα Γιαννακάκη από τον Άγιο Νικόλαο, με τον οποίο απέκτησαν και ένα παιδί, ένα κοριτσάκι έξι μηνών. Και οι δύο έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα.

Πηγή: Νέα Σελίδα

Τα σχόλια είναι κλειστά.